یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منم مثل شما بودم اولش خیلی خیلی سختم بود انگار یه چیزی گم کرده بودم ولی تحمل کردم بزور اینقدر سختم بود. باورمیکنی چقدر خوب شدم .الان شو رت میپوشم احساس خفگی دارم
یکی از مشکلاتت که خوب نمیشی همین هست. دکتر میگه تو خونه اصلا شرت نپوشید. سعی کنید دامن بپوشید. اصلا شلوار یا شلوارک چسبون نپوشید تو خونه. بعد رابطه هم بلافاصله برو دستشویی
اسی به حرف اینا گوش نکنی بری عسل و قند و انبر نسا رو اینا بزاری . ار راه درست و درمان مثل قرص و اینا استفاده کن یکی بود میگفت اینجا تاپیک زده بود که عنبر نسا انحام داده بود خونریزی شدییییدی گرفته بود داشت نابود میشد
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰