2777
2789
عنوان

برم سرد خونه کار کنم مریض میشم

180 بازدید | 13 پست

سرد خونه میوه منظورمه..

مامانم اینا میگن دووم نمیاری مریض میشی 

خودم یه بار سیزده سالم بود رفتم یه روز بود فقط هواش عین یخچال بود انگار می‌رفتی تو یخچال، من از سردی هوا خسته نشدم چون سنم کم بود انرژی نداشتم دیگه میوه ها رو بچینم وگرنه با لباس میشه کنار اومد

حالا مامانم اینا میگن اون موقع ها چون تابستون بوده سرده نشده الان نرو..

اینم بگم یه مسئله مرگ و زندگی برام وسطه حل شدنش با پوله مامانم اینا هم قادر نیستن حتی صد تومن بذارم جلوم، پس با این حساب باید برم..

از طرفی فرش بافتنی خریدم خودم ببافم چند ماه پیش اونم میله‌ هاش مال صاحب مغازه بود امانت داده بود امشب زنگ زد ك بیار میله ها رو تحویل بده منم گفتم نبافتم هنوز.

میخوام برم هم برا مشکل خودم پول جور کنم هم پول میله فرش و بدم ازش بخرم

یه چیز دیگه بچه ها من یه سال و نیم آموزش دیدم یه پیج زدم میتونم فعالیت کنم از اونم پول دربیارم ولی ضروری لازممه نمیتونم صبر کنم

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل ات فکر کنم اینه صبرت کمه.همش ازین شاخه به اون‌شاخه میپری

روی یکی ازین‌کارها تمرکز کن حتما پیشرفت میکنی

قالیبافی خوبه ولی درامد نداره. برو همون ادیت رو تو اتلیه ها کار کن یا عکس بگیر با قیمت کمتر مشتری پیدا میکنی. از اون دو مورد دیگه ک گفتی بهتره

مشکل ات فکر کنم اینه صبرت کمه.همش ازین شاخه به اون‌شاخه میپریروی یکی ازین‌کارها تمرکز کن حتما پیشرفت ...

آخه فقط میخوام زود تر به اون دوره برسم زندگیم درست بشه از این بدبختی نجات پیدا کنم برا همین عجله دارم 

آخه فقط میخوام زود تر به اون دوره برسم زندگیم درست بشه از این بدبختی نجات پیدا کنم برا همین عجله دار ...

میتونی بری این کار مبوه که میگی رو انجام بدی کارت روبراه شد

بفد سر صبر تمرکز کنی روی یک کار

من اینجا رایگان بهت کار معرفی میکنم به درآمد میرسی بعد میخوای بری جا دیگه تا منو داری غم نداری😂روبی ...

روبیکا نه ولی تلگرام دارم ممنون میشم بگی عزیزم