2777
2789
عنوان

یه دلسوز و آدم فهمیده میشه بیاد دیوانه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 79 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعیتش ربطی به پرپشتی نداره بیشتر انگار خودت دوست داری 

یعنی اگه الان تراشیدی خوب شد بعد دوسال دوباره مثل الان شد میخوای بتراشی؟ 

خودت رو اذیت نکن موهاتو هرجور هست بپذیر ذهنت رو الکی درگیرش نکن

نکن به نظر من باز خودت می‌دونی من همسایمون موهاش شپش زد و داشت از ته با ماشین موهای خوشگلشو زد خیلی ...

اهوم باشه اصلا بابام بهم گفت اگه بزنی نمیزارم بیای خونه 

پس مصری میزنم و تقویت میکنم ولی نمیدونم چرا یجوریم

واقعیتش ربطی به پرپشتی نداره بیشتر انگار خودت دوست داری یعنی اگه الان تراشیدی خوب شد بعد دوسال دوبار ...

ولی یه سنتی هست میگن دخترا سال نو موهامو می‌تراشند و یه عالمه مو در میاد البته مال ایران نیس

اهوم باشه اصلا بابام بهم گفت اگه بزنی نمیزارم بیای خونه پس مصری میزنم و تقویت میکنم ولی نمیدونم چرا ...

تقویت بکن برو دکتر بهت قرصی دارویی بده . ولی نزن به خدا پشیمون میشی من میخواستم روسری سرم کنم انقدر کف سرم بد دیده میشد خجالت می‌کشیدم ما اعتماد به نفسم رفته بود 

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
مایه ابروریزی نیست ولی کار جالبیم نیست دیگه مدل موهاته بتراشیم یه مدت خوبه بعدش ریزش داره باید علت ...

نه ریزش موهام خوب شده جنس موهام شلاغی هست فقط پرپشت بهم میاد بعد من کل خانواده موهاشون مثل هندی هست 

بخدا افسرده شدم

قرص هیر ویت.یا زینک پلاس بخور.ویتامین د پنج هزار هر دو هفته یکی.اگه موهات شوره چرب یا خشک داره.کلا ش ...

من موهام خوب بود با مش تکراری.کم پشت شد.موهام مشکی پر کلاغی هست.یه ساله رنگ کنار گذاشتم

تقویت بکن برو دکتر بهت قرصی دارویی بده . ولی نزن به خدا پشیمون میشی من میخواستم روسری سرم کنم انقدر ...

پارسال که موهامو زدم مامانم گریه کرد ولی خودم خوشحالتربن بودم 

مطمعنم افسرده نمیشم

راه حل مشکلت مراجعه به متخصص پوست وموهست .آخه کجا شنیدی اگه بتراشید دیگه وقتی بلند شد دوباره ریزش نداره؟ 

دنبال راه حل اساسی باش . اینجوری داری صو ت مسئله رو پاک میکنی که.