2777
2789
پس چطور جاری من اینقدر خیره است؟؟؟فکر می کنه قدیم است بندر عباس دو هفته خونه ی کسی را مکان کردخود ا ...

بدون رودرواسی بگو خونه ما شرایط مهمون شب خواب رو نداره

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🫂 مسیحی هستم ، لطفا آنقدر نپرسید مرسی مرسی.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس چطور جاری من اینقدر خیره است؟؟؟فکر می کنه قدیم است بندر عباس دو هفته خونه ی کسی را مکان کردخود ا ...

ببخشید 💩💩💩

خورد

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

مهم اینه نذارین کسی بفهمه اگر واقعا قصد رفتن ندارین

ما باهم خیلی خیلی صمیمی هستیم خانوادگی خیلی جونمونم واسه هم میدیم من با دختر خالم مثل دوتا آبجی هستیم اون میدونست گفته بود به خالم باورت نمیشه تا شوهر خالم زندایی هام همشون زنگ میزدن خیلی مهربونن

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹

نه دوست دارم کسی زیاد خونم‌،نه خونه کسی برم.شوهرم تو شهر برادرش کار اداری داشت که دوازده ساعت از اینجا تااونجا راهه یه روز تنهایی رفت خونه برادرش بعد یه ماه کل خونواده برادرش سه روز اومدن خونمون که حلال بشه

حاصر نیستم یک ساعت هم خونه کسی بمونم

الهی 😥😥😥😥

فکر کنم جاری من استثنا  باشه 

اون بر عکس است فکر کنم بهش هتل رایگان هم بدن نره

چون خیلی دوست داره آمار خونه های مردم را در بیاره و با خونه ی خودش مقایسه کنه 

شانس منه 

ما باهم خیلی خیلی صمیمی هستیم خانوادگی خیلی جونمونم واسه هم میدیم من با دختر خالم مثل دوتا آبجی هستی ...

خب اونا حرفی برای گفتن نذاشتن و خودشون مهمان دوست دارن.

ولی یکی مثه منه بیچاره ذله شدم از دست قوم شوهر بی درک. 

خانوم هستم