2777
2789

خوب میشه یا نه دیگه تا آخر عمر بام میمونه 

خیلی احساس سوزش دارم توگردن و بازوم

هر کاری میکنم خوبم نمیشه

دکترم رفتم داروهاشو میخورم ولی فایده نداره

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...

سنمم خیلی زیاد نیس ۲۹سالمه

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...

گردنم تکون میدم صدا ها میده خیلی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من. بهاطر درس و لب تاب گرفته بودم. یه مدت مراعات کردم خوب شدم. سرتو پایین نگیر تو گوشی و لبتاب. جوری ...

علائمت چی بود میشه بگی

چقدر طول کشید خوب شی؟

تازه ام آر دادم

شما هم علایم منو داشتین

منم باید ام ار ای بدم

ولی دکتر گفت احتمالا دیسکه

گردن درد. شون و کتفمم درد میکرد. مخصوصا مهره های اخر گردنم انگار میخواست بشکنه . دقیق نمیدونم برا دوران دانشجوییم هست چون ما بیشتر کارمون با لبتاب بود برا پایان نامه و مقاله و.... 

یکم که فاصله گرفتم خوب شدم. پیشنهاد میکنم وقت کار با جوشی اصلاااا سرتو پایین نگیری. و کمتر با گوشی کار کنی

صدا نمی‌داد مهره هات؟

من گردنبند طبی دارم استفاده میکنم

گردن درد. شون و کتفمم درد میکرد. مخصوصا مهره های اخر گردنم انگار میخواست بشکنه . دقیق نمیدونم برا دو ...

صدا نمی‌داد مهره هات؟

من گردنبند طبی دارم استفاده میکنم

من چندين ساله دارم متاسفانه ورزش ندي خوب نميشه كه عيچي تازه پيشرفتم ميكنه حتما برو پيش به فيزيوتراپ ورزش بهت بده حتي خوب شدي هم ادامه بده اگه قرار باشه يه روز ورزش رو كنار بزاري پس أصلا شروع نكن من ورزش هامو انجام ندادم الآن به مرحله عمل رسيده سرنديب حس ميشه دستام بي حس ميشه 

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من چندين ساله دارم متاسفانه ورزش ندي خوب نميشه كه عيچي تازه پيشرفتم ميكنه حتما برو پيش به فيزيوتراپ ...

وای منم دستام  بی حس میشد

خیلی میترسم خدایا یعنی خوب نمیشم دیگه

شما چند سالتونه؟

یعنی هر روز باید ورزش بدیم؟

من چندين ساله دارم متاسفانه ورزش ندي خوب نميشه كه عيچي تازه پيشرفتم ميكنه حتما برو پيش به فيزيوتراپ ...

شما میخواین عمل کنین الان؟

وای منم دستام بی حس میشدخیلی میترسم خدایا یعنی خوب نمیشم دیگهشما چند سالتونه؟یعنی هر روز باید ورزش ...

من ٣٠ سالمه و ٥ ساله درگيرم دو بار با فاصله يكونيم سال فيزيوتراپي كردم امًا ورزش ندادم هر بار بعد يك سال با شدت بيشتر برام برگشت ألان تصميم دارم ورزش بدم 

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40