یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من. بهاطر درس و لب تاب گرفته بودم. یه مدت مراعات کردم خوب شدم. سرتو پایین نگیر تو گوشی و لبتاب. جوری بذار که قشنگ مقابل صورتت باشن. بالش زیر سرت استانداد باشه و...
گردن درد. شون و کتفمم درد میکرد. مخصوصا مهره های اخر گردنم انگار میخواست بشکنه . دقیق نمیدونم برا دوران دانشجوییم هست چون ما بیشتر کارمون با لبتاب بود برا پایان نامه و مقاله و....
یکم که فاصله گرفتم خوب شدم. پیشنهاد میکنم وقت کار با جوشی اصلاااا سرتو پایین نگیری. و کمتر با گوشی کار کنی
من چندين ساله دارم متاسفانه ورزش ندي خوب نميشه كه عيچي تازه پيشرفتم ميكنه حتما برو پيش به فيزيوتراپ ورزش بهت بده حتي خوب شدي هم ادامه بده اگه قرار باشه يه روز ورزش رو كنار بزاري پس أصلا شروع نكن من ورزش هامو انجام ندادم الآن به مرحله عمل رسيده سرنديب حس ميشه دستام بي حس ميشه
وای منم دستام بی حس میشدخیلی میترسم خدایا یعنی خوب نمیشم دیگهشما چند سالتونه؟یعنی هر روز باید ورزش ...
من ٣٠ سالمه و ٥ ساله درگيرم دو بار با فاصله يكونيم سال فيزيوتراپي كردم امًا ورزش ندادم هر بار بعد يك سال با شدت بيشتر برام برگشت ألان تصميم دارم ورزش بدم