2777
2789
عنوان

کیا از راکوتان نتیجه گرفتن

55 بازدید | 14 پست

چرا انقد برون ریزی بدجور داره

من یماه تو تابستون استفاده کردم خوب بود 

الان پنج شیش تا خوردم خیلی صورتم بدجور شده حس میکنم لکه اصن

دفعه قبل اینطوری نبود

من تو دانشگاه خیلی راه میرم بعد ضد آفتابم تمدید نمیکنم

بنظرتون بخاطر اونه؟

چون دفعه قبل موقع استفاده همش تو خونه بودم

تاپیک عکس پوستم نوشتم برو نگاه من وحشتناک بود برای من

الان خوابیده نسبتا نگران نباش فقط مرتب استفاده کن 

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین نتیجه داره جوشاتو می‌بره ولی پوستو داااغون میکنه

اولا خشکی شدید پوست و پوسته پوسته شدنش 

خودم بعلاوه چند نفر دیگه که دیدم خوردن چاله شده جای جوشاشون 

از نظر داخلی هم مشکل زا 

نباید یهویی قطعش کنی 

درکل تاجایی که مجبور نشدی استفاده نکن

بعلاوه حتما حتماااا زیر نظر پزشک مصرف کن ببین حتما هاا 

برو دکتر شاید با داروهای دیگه رفع شد 

من پشیمونم که خوردم

ولی اگه اذیتت میکنه بخور 

ولی چند ماهی هم باید قید پوستتو بزنی میترکهههه 

خشکی لب و پوستش افتضاحه 

من روزی دو بار پوست مینداختم

قضنگ گند زدی بخودت ک خواهز🫠من موقع راکوتان میخوردم پوستم شبیه پوست نوزاد نازک و حساس بود

همیشه میری بابد بابد هر دو سه ساعت ضدافتاب تمدید کنی و ضدافتاب مقدار درست باید بزنی و اگر رنگی زدی حتما حتما باید موقع تمدید شسته بشه بعد مجددا بزنی

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

من خوردم راضیم ولی ریزش مو شدیدددد گرفتم بعد چن ماه از قط کردنش ولی خداروسکر اثر منفی دیگه ای نداشت

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

باید زیر نظر دکتر مصرف کرد و هر چیزی تو این دوره نباید بزنی ب صورتت و اینکه هرماه چکاب بدی

ببین نتیجه داره جوشاتو می‌بره ولی پوستو داااغون میکنهاولا خشکی شدید پوست و پوسته پوسته شدنش خودم بعل ...

هرروز مصرف میکردی؟

دکتر برام سی تارنوشت اونارو خوردم

رفتم پیشش ده تا دیگه نوشت

اونارو نخوردم چون لبم وحشتناک ترک برداشته بود

باز دوهفته پیش رفتم پیش یه دکتر دیگه اون دوورق تجویز کرد هفته ای دوتا 

با یه کرم ضدجوش

ینی ببین کرم ضدجوشش افتضااح بود 

جای جوش درست کرده بدتر شده

من همیشه رو جوشان خیار میزدم سریع میخوابید 

نمیدونم الانم استفاده کنم چون پوستم نازک شده راکوتان مصرف میکنم

تاپیک عکس پوستم نوشتم برو نگاه من وحشتناک بود برای منالان خوابیده نسبتا نگران نباش فقط مرتب استفاده ...

چه مدت استفاده کردی؟

ببین من حس میکنم لک شده

جوش اگه بود خوب ب‌ود

چه مدت مصرف کردی

فک کنم ۶ ۷ماه دقیق یادم نیس ولی تو‌همین حول حوش بود حالا یا یکم بیشتر یا کمتر

براچی ب خودم گند زدم واسه تمدید نکردن ضدافتاب؟

ازه باید حتماااا ضدافتاب بزنی مدام وگرنه لک میاره