2777
2789
وای نگید تو رو خدا با کلی بدبختی پزشکی قبول شده ۷ سال درس ۲ سال طرح حالا هر کی میرسه میگه به درد نمی ...

حقیقته خواهر

با ماهی میلیارد ها در امد بازم خودکشی پس ماها چیکار کنیم ک ن ارامش داریم ن شوهرا رو درست میبینیم ن حقوقی دارن

همیشه 
کابینت ساز بااین گرونی فکر نکنم کسی راضی باشه ولی‌خداروشکر

درآمدش خوبه؟ دوس پسر منم میخاد بره تو این کار الان آرایشگره میخاد بره تو کار کابینت خودشم بلده 

همه چیز خوب میشه... لاک‌پشت‌ها هم پرواز می‌کنند... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی تحلیلی دیدم گفته بود طلا سال ۴۰۶ میرسه به ۲۰ تومن بنظرم راست میگن تو این ملکت دمپایی هم بخری بهتر ...

🥺😔حقیقتا درست گفتی وای بر ما به کجا میریم 

بهترین اتفاق زندگیمید👨‍👩‍👦
عزیزم میشه از همسرتون بپرسید میره از این بالاتر یا میاد قیمت قبل چون با این نوسانی ک داره موندم بخرم ...

عزیزم واقعا این چیزا رو ماها نمیدونیم اون بالا بالایی ها میدوننن ولی به امکان زیاد تا عید تا ۶ بره 

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

همسرمن سه تا شغل داره🥴

واقعا چطور میرسه واسه هم زمان بذارین 🤯

خوشبحالش ک اینقدر برنامه ریزی درستی داره

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

کارمند ماهی ۱۷یا۱۸

مستاجر و بچه کوچیک خرج زیاد

ولی بازم سعی میکنم ی پس اندازی کنم خیلی سخته باید از خیلی چیزا بزنی ولی هزار مرتبه شکر تن آدم سالم باشه  

دوستی ک میگی با نون و چایی ام میشه شکمو پرکرد درسته ولی با حسرت زندگی کردن فقط عقدهاش میتونه برا آدم یهو میبینی عمرت گذشت با حسرت خیلی بده من میگم آدم باید در لحظه زندگی کنه و لذت ببره همیشه در خوشی و ناخوشی صلوات میگم فوق العادست امتحان کنید باعث ارامشمه و برکت اومده به خونم این دنیا گذراست به سرعت داره طی میشه پس سخت نگیرید در همه حال شکرگذاری باعث آرامش و رزق و روزی میشه

بهترین اتفاق زندگیمید👨‍👩‍👦
کارمند ماهی ۱۷یا۱۸مستاجر و بچه کوچیک خرج زیادولی بازم سعی میکنم ی پس اندازی کنم خیلی سخته باید از خی ...

ایشالا زندگیت همیشه شاد باشه

همه چیز خوب میشه... لاک‌پشت‌ها هم پرواز می‌کنند... 
واقعا چطور میرسه واسه هم زمان بذارین 🤯خوشبحالش ک اینقدر برنامه ریزی درستی داره

آره واقعا در مورد پشتکار و برنامه که من بهش حسودیم میشه😅

ولی هم خیلی خسته میشه هم خواب نداره اما چاره چیه باز آدم اون چیزی که دلش میخواد نمیشه برسه