کارمند دادگاه شده سه ساله مرتب میره شکایت رسیدگی حکم تجدید نظر
لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نه بابا، تو ادارشون 3 نفر کارمندن، پرنده پر نمیزنه، یه سره لم داده به صندلی، سالی سکندری میره بازرسی در حد یکی دو ساعت، ساعت کاری 7 تا 2🤬🤬
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد.... مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
من شوهرم کارش آزاد خونه از خودمون دوتا بچه یازده سال چهار سال ماهی ده تومان بخور نمیره ولی ناراضی نیستم خدا شکر تنمون سالمه اگ ماهی بیست بود ده میلیون در ماه پست انداز میکردم هرچی بخوری آخر ش میری دستشویی خالیش میکنی با نون چایی شکمت سیر میشه با مرغ بریون سیر میشی بابا اینقدر ناراضی نباشی ی روز میبینی پیر شدی حسرت الان میخوری
میتونه، متاسفانه نمیکنه، کار باید در شان ایشون باشه، الان که میخوام جرش بدم به خاطر زبون فحاشی
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد.... مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹