2777
2789
عنوان

خدا هرچی پسره خیانتکاره لعنت کنه ای تف به من

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 37 پست

کاش خدا این نامزد دوست من را نیست و نابود میکرد من رسواییش را می‌دیدم که دوستمو خون به جگر کرد 

بس خیانت کار و لجن هست خدا ازش نگذره 

واگذارش کردم بخدا که بابت تمام اشکای ناحق دوستم 

تمام شب بیداری هاش اون درد و عذاب بکشه بفهمه خدا هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درک میکنم منم تجربه کردم ادم تو اینجور مواقع گریه نمیکنه منکه وقتی فهمیدم تا ی هفته تب کردم و زیر پت ...

کاش سر قبرش برم

لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم

دلم میخواد برم بغل عشق اولم بگم ببخشید غلط کردماون با این همه هنوز تنهاست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14797420/%D9%85%D9%86-%D8%A8-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%B2%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B4-%D8%A8%DB%8C%D8%B4%D8%AE%D8%B5%DB%8C%D8%AA%D9%85-%DA%86-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D8%A8%D8%AF%D9%85

عزیزم این تاپیکمو گزارش میزنی لطفا؟

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

فدای سرت بهتر که زود شناختیش ولی کارما بودا دختردفعه بعد منطقی انتخاب کن هر ادمیو از زندگیت حذف نکن ...

برمیگردم بهش

اخه چرا ولش کردی علتش چ بود خوشی زد زیر دلت؟!

اره خوشی زده بود زیر سرم لعنت بهم پسر به این ماهی رو خون به دل کردم اخرین بار بغض کرد چشای قشنگش سرخ شد

چرا ناراحتی عزیزم هر کسی سمت لیاقتش کشیده میشه.خدا برای شما هم یه همسر خوب میفرسته

عزیزم میشه از ته دلت دعا کنی برام؟؟