2777
2789

دهه شصتی هستم عزیزم و مجردم بخاطر بیماری هم که برام پیش اومده ممکنه ازدواج هم بکنم باردار شدنم سخت باشه یا اصلا نشه یا بشه ولی خوب با توجه به وضعیت جامعه همیشه میگم چیزی هم از دست نمیدم 

بچه ها تو این مملکت گناه دارن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهمترین دلیلش تاریک بودن اینده .....وضعیتی که درش هستیم خیلی داره روز به روز بدتر هم میشهاینکه دوست ...

من کاملا موافق نظرتون هستم،خود من بخاطر تمام دلایلی که شما گفتین ترجیح دادم بچه م تک فرزند بمونه و دیگه بچه ای به این دنیا نیارم 

میشه دلیل نخواستنتون رو هم بگید

از بچه ها خوشم نمیاد 

نمیتونم مسئولیت و حضور همیشگی کسی رو تحمل کنم که دائم بهم بچسبه و هیچ فضای شخصی نداشته باشم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

دقیقا آدم خودش یه تصمیم رو میگیره و تکلیفشو میدونه بقیه کاسه داغ تر از آش میشن

من تصمیم نگرفتم خدا نداده ولی بس که اطرافیان سوال میکنن خستم کردن  

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
من کاملا موافق نظرتون هستم،خود من بخاطر تمام دلایلی که شما گفتین ترجیح دادم بچه م تک فرزند بمونه و د ...

منم شرایط شمارو دارم عمیقا دلم نمیخاد دومی رو بیارم و مسئولیت حال و آینده ی یه بچه ی دیگه رو هم داشته باشم ولی هم شوهرم و هم بچم با من هم نظر نیستن موندم چکار کنم و چی میشه

الهی گاهی نگاهی 

من هیچ وقت دلیل محکمی راستش خودم برای داشتنش نداشتم و دلایلی که برای نداشتنش داشتم خیلی محکمتر بوده و یک جورایی کفه ترازو رو به نداشتن بوده....الان بچه های دوست ها ، برادر و خواهر هامو میبینم و اصلا واقعا حسرتی نیست که بگم ای کاش من هم داشتمش.....!!!

حداقل برای من این دلیل محکمی بوده که رنجی که دنیا داره رو خودم به تنهایی بر دوش میکشم....

این بستگی به روحیه شخص داره مثلا من سه سال اول که بچه نداشتم دیگه داشتم کلافه میشدم نیازشو حس میکردم

بعد هم همیشه از قرنها پیش مشکلات همیشه بوده بدترشم بوده ولی نسل ادمیزاد که منقرض نشده 

اینجور نصمیمها باید زن وشوهر خیلی هوای همو داشته باشن همه جوره 

این بستگی به روحیه شخص داره مثلا من سه سال اول که بچه نداشتم دیگه داشتم کلافه میشدم نیازشو حس میکردم ...

خوشبختانه همسرم هم شبیه خودم فکر میکنه و میگه شاید اون بچه فردا نخواد تو شرایطی که ما بودیم و زندگی کردیم زندگی کنه چرا باید کسی رو تو این وضعیت قرار بدیم که شبیه ما رنج بکشه...

الان مثلا خود من یا همسرم برای زندگی هامون ...وضعیتمون ...حالمون و ایندمون خیلی خوشحالیم؟!! که یکی دیگه رو تو این خوشحالی سهیم کنیم؟؟!! نمیگم زندگی همش شادیه رنج ها بخش جدایی ناپذیر زندگی هستن ...ولی رنج های ما تو این جغرافیا کم نیست!!!!

بعد هم قراره ما یه ورژن بهتر از خودمون به جا بگذاریم...روح هامون زخمی....وضعیت نا بسامان و اینده و....ایا تضمینی میتونیم بکنیم؟ مسلما نه....پس چرا باید با این همه ابهام و ترس بیفتیم تو مسیر

حداقل ماها که بدنیا اومدیم و گذشت و رفت ..خودمون و از مهلکه نجات بدیم بردیم...