2777
2789
عنوان

به خاطر بیماری برادرم مجبور شدم زندگی و همسرم رو ترک کنم و طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 196479 بازدید | 1048 پست
وای خدا این چیزارو اینجا نزارید بخدا تا چند روز به این فکر میکنم و ناراحتم کم خودم غم و غصه دارم حال ...

غصه نخور گلم اینجا همه حقایق گفته نمیشه 

حیف وقت و اعصابی که ما به خاطر این جور تاپیکا هدر میدیم

چقدر عجیبه تا حالا ندیدم یک برادر انقدر دخالت کنه توی زندگی خواهر تا جایی که از خونه و زندگی و شوهرش جداش کنه و اجازه نده بچشو ببینه…برای خودت عجیب نیست این رابطه؟

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزدلم خدا به دلت صبر بده ، اما این مردی که خیانت میکنه اصلا بدرد زمدگی نمیخورده ، اون دنبال بهانه ...

اره به قیمت تنها گذاشته بچش شما ها چه عجیبی خدای خیلی عجیبید

اسی بنظرم تو خودت از همسرت وبرادرت عجیب تری و بیماری میگی برادرم بیماری رو ب مرگ داره بعد میگی هرجا ...

اصلا من به قضیه خیانت شوهر اسی مشکوکم 

چون حس میکنم اسی قضیه خیانت الکی گفته که جدایی از شوهرشو توجیه کنه

شما ها میدونید پرستار تمام وقت چقدر هزینه اشه اونم اگه پیدا بشه؟

نه ما تو دبه پنج کیلویی بودیم ندیدیم فقط شما سرتون به این کاراست دوستم دخترش که تصادف کرده گرفته یک ماه ۲۵تومن  

ولی یسوال شما بچت و همسرت ول می‌کنی میری بخاطر یک آدم که هزار راه دیگه میشه برای کمک بهش امتحان کرد ؟

من نمیدونم شما خواهرا چی تو برادراتون دیدین خداوکیلی

که از بچه خودتون میگذرین

مامان منم حاضره ما بچه هاشو جلوی پای داییام قربونی کنه

ارثشم نگرفت بخشید به اونا

حالا اونا جواب تلفنش رو هم نمیدن

باز برادر شما مریضه وضعتم خوبه پرستار میگرفتی از دور ساپورتش میکردی

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من میگی مردگریز؟به کتفم!

شما ها میدونید پرستار تمام وقت چقدر هزینه اشه اونم اگه پیدا بشه؟

هزینه ش از خراب شدن یه زندگی یه بچه که مدرسه نمیره بخاطر کمبوداش و... آینده تباهش، جوونیه خودش بیشتره؟ 

از هرکس اندازه شعورش توقع دارم حتی شما کاربر عزیز🐞
من نمیدونم شما خواهرا چی تو برادراتون دیدین خداوکیلیکه از بچه خودتون میگذرینمامان منم حاضره ما بچه ه ...

والا حالا مرد بیاد بخاطر برادرش کمتر از این کارو بکنه هزارتا حرف میگن به مرد

منم پنج سال از مادرم که فلج بود نگهداری کردم از سن ۲۲ سالگیم تا ۲۷ سالگیم، تمام زندگیم رو وقفش کردم ...

خب عزیزم شما مجرد بودی و اون‌شخص هم مادرت بوده

ایشون ازدواج کرده بود و مادر هم هست اولویت اولش باید همسر و فرزندش باشن نه حتی مادر و پدرش

خواهر برادر که دیگه جای خود دارن!

دقیقا خیلی مشکوکه طبق تاپیکاش توی دوران متاهلیش یه جاهایی از قد کوتاه شوهرش میناله یه جاهایی در مورد ...

بله زن فداکار زنی که خیانت نکنه بنظر من عاشق بچش میشه نه بگه وقتی بیرون میبرم بچمو خجالت میکشم اعتماد بنفس میاد پایین