2777
2789
عنوان

از پسر عمم متنفرم الهی نماز روزش بخوره توسرش دزد تجاوزگر

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 53 پست
الان قسمت نماز خووندنش چه نقشی در ظلمی که رواداشته ایفا کرده که نقلش کردید؟!ابتلا به اختلالات و بیما ...

منظورم اینه خانواده مذهبی و .... بعیده تجاوز 

این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگن ثابت کنیم و فلان من از لحاظ حجاب یکم سبک ترم ولی اون کثافت نماز جمعه می‌ره دائم خودشیرینی کرده

کاری به ثابت ندارن من دانشکاه فرهنگیان بودم اگه یکی زیرابت تلفنی میزد حتی به دروغ ۲۰۰بار حراست میخاستت

کاری به ثابت ندارن من دانشکاه فرهنگیان بودم اگه یکی زیرابت تلفنی میزد حتی به دروغ ۲۰۰بار حراست میخاس ...

وای چ جالب 

اتفاقا از اینکه زیادی سرشون میشه همچین غلطی میکنن

نه خب از اون لحظا اره

ولی کنجکاون بیشتر تو این دوران. 

و واقعا شاید ندونن اینکارا اسیب های روحی خیلی بدی رو دختر میزاره بعد تو هم میگی کلاس اول حتما میگفته این بچس یادش میره. 

درهر صورت متجاوزگر بدترین مجازات رو باید بکشه و توجیحی نداره این کار. 

دقیقا میفهممت جنس تجربمون کاملا مثل همهحالا یه عده میان اصل مسئله رو فراموش میکنن گیر میدن آی چرا گف ...

اهوم حالم گرفته میشه یادم میاد