2777
2789
عنوان

چرا جدیدا میگن پسرا دختر قد کوتاه و تو بغلی دوس دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 5900 بازدید | 198 پست
چون درستشم همینه... من ریزه میزم و عاشق خودمم. کلی هم خاطرخواه دارم بخدابخاطرقدم..بعدشم فک کن هرجا ب ...

واقن ربطی ب قد نداره

اینی ک شما میگی ب فیس آدمه 

من قدم ۱۷۰عه ۲۶ سالمه ولی همه میگن فیست ۲۰ میزنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه دوست دارمحدود صد و شصته دقیق نمیدونم شاید یکم بیشتر شایدم کمتر نمیدونمولی یه جور ادا درمیاره و ...

البته اینجا نه قد بلند آپشنه نه قد کوتاه نه کلا قد آپشن به حساب نمیاد مخصوصا تو دخترا

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

قامت کوتاه و بلند تن قابل تطبیق پیدا کردن و کنار اومدنه و وقتی علاقه باشه زیبایی‌شناسی‌ت با محبوبت تنظیم می‌شه...

اما کوته‌فکری قابل تحمل نیست و تفاهم و بنیان پیوند انسانی رو تخریب می‌کنه...

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
کی گفته بالا 170 زمخته..... کل مدل های جهان بالا 175 ان، جی جی حدید، بلا حدید، تیلور سویفت همه نزدیک ...

تو خارج بله ولی تو ایران هر چی من دیدم زمخت بوده البته که اونام زیبان ولی خب کلا قد زیادی بلند واسه زن ایرانی با سبک پوشش ایزانی جالب نیست

کی گفته بالا 170 زمخته..... کل مدل های جهان بالا 175 ان، جی جی حدید، بلا حدید، تیلور سویفت همه نزدیک ...

همون جریان گربه دستش به گوشت نمیرسه است

ولی در کل قد انتخابی نیست

و هیچ کس در قد خودش دخالتی نداشته

این حجم از تخریب چه علیه قد کوتاه و چه قد بلند اصلا خوب نیست

قد بلند خیلی خفنه من یه جا دیگه ام گفتم پاها کشیدست لباسای عروسکی بهش میاد همه چی بهتون میاد خوش بحالتون 

دخترا همه بغلی میتونن باشن ربطی ب قد نداره کسی که ۱۵۵ ۱۸۰ واسش اوکیه دختر ۱۷۰ ام میره با ۱۹۰ 

من ۱۶۸ ام شوهرم میگه قدت کوتاهه

خودش ۱۹۰

شوخی میکنه ولی متنفرم ازین حرفش انگار مسخره میکنه

خب نمیگرفتیم میذاشتی یه ننه مرده دیگه رو خوشبخت کنم😂😂

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...