2777
2789

من همسرم قبلا مجرد بود و خودم قبلا دوبار ازدواج کرده بودم دوتا بچه دوقلو هم داشتم که با من زندگی نمیکنن  وقتی  ازدواج کردیم ایشون دانشجو بودن ولی پیشرفت کردن و در حال حاضر دانشگاه تدریس میکنن ماشالا بزنم به تخته جوان و خوش پوش و جذاب هستن همسرم خودش خیلی باشخصیت و فهمیده هست و هرگز چیزی به روم نیاورده ولی .....چند جا رفتم (مراسم یا مهمونی اقوام همسرم یا اینور و اونور .... )از درگوشی کردن خانما و پچ پچ خودم جریانو گرفتم گاهی وقتها میگم کاش با فردی ازدواج میکردم که اونم قبلا یه ازدواج تو کارنامش داشت راحت تر بودم احتمالا همسرم هم حسرتهایی تو دلش داره که به زبون نمیاره 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

خیلی خوبه که درک میکنی حسرت های همسرتو از طریق های دیگه جبران کن در مورد حرف مردم فک نکن چاک دهنشون هرزه

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ازدواج دومم هست همسرم اولم به رحمت خدا رفتند تا بحال نه کسی چیزی گفته نه چیزی شنیدم نه مشکل خانوادگی پیش اومده شما هم تو جمع های که اذیت هستی نرو 

بچه پیغمبر هم باشی مردم حرفی برای گفتن دارند 

تو‌که زمان هخامنشیان‌ازدواج سومت رو‌کردی

الان یادت افتاده؟

بشین زندگیت رو بکن

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

ب اینا فکر نکن قطعان همسرت انقدر عاشقت هست ک هیچکدوم از اینا براش مهم نیستن

اون چیزی نمیگه عزیزم ولی خودم عذاب وجدان دارم میگم حقش بود با ی دوشیزه ازدواج کنه

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

من ازدواج دومم هست همسرم اولم به رحمت خدا رفتند تا بحال نه کسی چیزی گفته نه چیزی شنیدم نه مشکل خانوا ...

همسر دومت مجرد بود ؟

اون چیزی نمیگه عزیزم ولی خودم عذاب وجدان دارم میگم حقش بود با ی دوشیزه ازدواج کنه

فکرشو نکن 

من همسرم ی بار ازدواج داشته همسرش فوت میکنه 

اما من ازدواج اولم بود

کاربرقدیمی ، رستا کوچولوام هستم ، یه قنادموفق💪🍰🧁

تو‌که زمان هخامنشیان‌ازدواج سومت رو‌کردیالان یادت افتاده؟بشین زندگیت رو بکن

خخخخ

میشا بپرسم چرا قبلا دوبار جدا شدین؟؟

شوهر اولم فوت شد به خاطر بچه هام زن برادرش شدم که از اون جدا شدم