دلم خیلی میخواد ولی همیشه من رفتم، دیگه نمیخوام🥲دلم میخواد یه مرد نازمو بکشه. نه اینکه من ناز مرد ر ...
عزیزم تازه از قهر برگشتی خوب عاقلانه فکر کنی اومده پیش همه خودشو کوچیک کرده و منت کشی کرده شما رو برگردونده یکم هم شما مغرور نباش نوبت شماست بری بغلش برو
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بخدا من وقتی تنها و مجرد بودم، بیشتر لذت میبردم از زندگیم. چون تکلیفم مشخص بود و میدونستم مجردم. ال ...
درکت میکنم خیلی سخته
کاش فعلا دنبال درمان برا بچه نباشی
من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد. .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
بچه نمیخوام هنوز. درمان رو بخاطر سلامتی خودم میخوام.
اون ک درست حواست باشه بچه نیاد فعلا اول تکلیفت با زندگیت معلوم شه
من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد. .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
اون ک درست حواست باشه بچه نیاد فعلا اول تکلیفت با زندگیت معلوم شه
پنج ساله ازدواج کردم. تکلیفم هنوز با زندگیم مشخص نیست. چندبار خواستم طلاق بگیرم خانوادم منو ترسوندن. بعد رفتیم مشاوره چند ماه . اما پرخاشگری شوهرم خوب نشد که هیچ، کم کم داره خسیس بودنش هم اضافه میشه . قبلا اصلا خسیس نبود. سنم هم داره میگذره برای بچه. تنبلی تخمدان هم که میدونی امروز فهمیدم دارم. نور اعلی نور شد.
پنج ساله ازدواج کردم. تکلیفم هنوز با زندگیم مشخص نیست. چندبار خواستم طلاق بگیرم خانوادم منو ترسوندن. ...
۵ سال کمم نیست اخه خو تو رفتارتو عوض کن یکم شاید اوضاع درست شد
۵ سال کمم نیست اخه خو تو رفتارتو عوض کن یکم شاید اوضاع درست شد
من خیلی احساسی ام. زود میبخشم کلا. همیشه خودم میرفتم منت کشی. اما یه مدت کلا بیخیالش شدم و با خودم مشغول میشدم، دیدم هی میاد سمتم نازمو میکشه. بعد که یه ذره بهش توجه کردم، دوباره روانی شد. من یکم نمیتونم جلوی محبتمو بهش بگیرم. مشکلم اینه. کاش بی احساس و منطقی باشم همیشه
من خیلی احساسی ام. زود میبخشم کلا. همیشه خودم میرفتم منت کشی. اما یه مدت کلا بیخیالش شدم و با خودم ...
سعی خودتو کن برا درست شدن رابطتون گلم
باشه عزیزم. ولی خیلی ناراحتم هر پنجشنبه تا صبح تنهام. از خونه ی همه صدای خنده و تلویزیون میاد. خونه من یا ساکته یا صدای دعوا میاد😔 لیاقت من تنهایی نیست. هم خوشگلم ، هم اهل بگوبخند . هیچی کم ندارم واسه یه مرد. اما خب..🤷🏻♀️
باشه عزیزم. ولی خیلی ناراحتم هر پنجشنبه تا صبح تنهام. از خونه ی همه صدای خنده و تلویزیون میاد. خونه ...
لیاقت ندارن قدر نمیدونن
ی ساعت نباشیم نمیتونن تازه میفهمن کیو از دست دادن
ولی بی لیاقتن متاسفانه
منم دارم از اینا