2777
2789

شوهر شما هم اینطوریه؟ به نظرتون چرا اینجوری میکنه؟ دعوا راه میندازه و یه حرف کوچیک رو بزرگ می‌کنه و سریع می‌ره می‌خوابه. فرداش میاد عذرخواهی می‌کنه.

سر کار نمیره عادت کرده سر همونه 

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

سر کار نمیره عادت کرده سر همونه

عادت کرده ب کار و محیط کار

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخاد بره بیرون با دوستاش 

یا نیاد خونه مادرت 

یه نگی بریم بیرون 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
منم این فکرو میکنم. و فکرمی‌کنم دلش میخواد بخوابه، می‌ترسه من بهش بگم بیا فیلم ببینیم تا دیروقت

نمیدونم چی میخوان فکر نمیکنن مام نیازایی داریم حتی همین فیلم دیدن 

نمیدونم چی میخوان فکر نمیکنن مام نیازایی داریم حتی همین فیلم دیدن

بخدا من وقتی تنها و مجرد بودم، بیشتر لذت می‌بردم از زندگیم. چون تکلیفم مشخص بود و میدونستم مجردم. الان که ازدواج کردم، نه طعم متاهلی رو میتونم بچشم نه طعم مجردی رو. انگار وسط برزخ گیر افتادم. تنهایی توی ازدواج بدترین نوع تنهاییه.