2777
2789
از گوشت بدتون میومد؟؟

من از هیچی بدم نمیاد

خیلی معمولی ام شوهرم میگه انگار نه انگار حامله ای

اصلا اشتهام هم زیاد نشده مثل قبل از بارداری میخورم

فقط بعضی شبا نصفه شب گرسنه ام میشه چند تا بادوم میخورم و میخوابم

البته طول سرویکسم ۳۱ بیشتر استراحت میکنم خدا خیر بده ب مامانم

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
برای من طبیعی روش مطمئنیه،کلا جلوگیریمون همین بود ولی ی دفعه وسوسه شد🗿آره واقعا اگ میخواستم نمیشد😂

😂😂😂😂اخییی الان نی نی دنیا اومده😍

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ازمایش بده فردا عزیزم ببین نشون میده دیگه حتما

جدی ینی احتمالش هس با  ببخشیدد میگمپیشاب حامله شده باشم🥲

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

جدی ینی احتمالش هس با ببخشیدد میگمپیشاب حامله شده باشم🥲

الهی عزیزم اینقد استرس نداشته باش

استرس زیاد خودش باعث دیر پریود شدن میشه علاعم اینا نداری؟

پریودت همیشه منظمه فقط همین یبار تاخیر افتاده؟

الهی عزیزم اینقد استرس نداشته باشاسترس زیاد خودش باعث دیر پریود شدن میشه علاعم اینا نداری؟پریودت همی ...

ب خدا استرس ندارم هیچ🤣نمیدونم ماه قبل استرس داشتم فکرم درگیر بودو فلان الان ن خنثی انگار😂😂وایسادم ببینم تهش چی میشع🤣

ولی ی وقتایی میگم نکنه کیست یا تنبلی دارم ک اینجوری شده 

من تاخیر پریودیم یه تا ته تهش سه روزه ولی ابان هفت روزه تاخیر دارم قبلا ۲۱ میشدم تهش ۲۳الان ۲۸اینام 

والا ی هفته قبل پریودم درد خفیف گرفتم روز موعود شکمم شد سنگ سفت شده بود حتی رو شکمم نمیتونستم بخوابم بعدش شکمم سنگین بود برام ولی الان نه دردی ندارم 

فقط ی موقعه هایی مثه دیشب معده درد میگیرم و روونم درد میاد همین

ب خدا استرس ندارم هیچ🤣نمیدونم ماه قبل استرس داشتم فکرم درگیر بودو فلان الان ن خنثی انگار😂😂وایسادم ...

اگه داری بی بی چک بزن بازم

وای چقد مثل منی منم شکمم سفت شده و روون پام دردمیکنه البته حالت تهوع و سردرد هم دارم نمیدونم چمه دیوانه شدم بخدا😂✋️شاید ده تا بی بی چک زدم ولی کیست دارم شاید خدای نکرده شما هم کیست داری کاش یه سونو میرفتی 

البته اول لزمایش بده اگه تونستی ببین چی میشه 

من ۶مهر نزدیکی داشتم حتی روز بعدشم پریود شدم آبان و آذر هم پریود شدم ولی خون پریودم فرق می‌کرد یکم آذر ازمایش دادم منفی بود بعدش ۲۸آذر بی بی چک زدم منفی بود یعنی میگی جوابش درسته بعد ۸۱روز؟

ولی حالت تهوع و و سردرد و سنگینی شکمم مونده هنوز نمیدونم از چیه 

ولی سونو رفتم گفت یه کیست ساده داری 

نمیدونم شاید اینهمه علاعم از کیست باشه

این سنگینی و بزرگ شدن شکم گیجم کرده🥹

اگه داری بی بی چک بزن بازموای چقد مثل منی منم شکمم سفت شده و روون پام دردمیکنه البته حالت تهوع و سرد ...

سلام من😐😂وااای اره چقد شبیه همیم فقط شما حالت تهوع اینارو دارین

شما اقدام کردین برا بچه 

واای ینی میگی کیست دارم 

چند روزه تاخیر داشتین شما 

قبلا دقیق بود پریودیتون

اون کیسته چجوری باید از بین بره بعد

اگه داری بی بی چک بزن بازموای چقد مثل منی منم شکمم سفت شده و روون پام دردمیکنه البته حالت تهوع و سرد ...

بعد اینکه ببخشید شما بازم ازمایش دادین ک حامله نیستین یا قبللا ازمااییش دادینو میگین