2777
2789

نه کجا دست خودشون بود 90درصد زنا رو که مردا افسرده کردن اینم یه بیماریه که باید درمان بشه من چون مسئولیت زندگی افتاده رو دوشم افسرده شدم عصبی و پرخاشگر با شوهری که عین خیالم نیست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انسان موجود فوق العاده قوی هستش..

میگن خیلی باید به خودت زحمت بدی تا افسرده بشی..

پس قطعا کسی که افسردگی میگیره چالش های زیادی پشت سر گذاشته و هر کدوم یه خراش روی روانش به جا گذاشته..

یه کانال تازه تاسیس خودسازی و موفقیت زدم اگه دوست داشتید بیاید 🌱🌏 https://t.me/enekasmotivational

بی عرضه؟عزیزم من افسردگی حاد داشتمنمیتونستم شبا بخوابم حتی از شدت حال بد نمیتونستم گریه کنم فکرکن عز ...

چی کار کردی که خوب شدی؟ 

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
اینجوریه که الان خوابم میاد از لحاظ جسمی اما روحی نه و مدام افکار بیهوده تو مغزمن صبح ها اصلا انرژی ...

منم دقیقا همینم 

انگیزه برا کار و زندگی ندارم 

همش کار میکنم همش خسته ام اما شوق زندگی ندارم

امان ازاین درد...

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

من تجربشو دارم و هنوزم درگیرشم 

خیلی تدریجی اتفاق افتاد یه جوری که به خودم اومدم دیدم داغونم کاش هیچ کس درگیرش نشه بی نهایت سخته و تنها کسی که میتونه کمکت کنه خودتی نه تراپی ن دارو هیچی فقط فقط خودت

اینجوریه که الان خوابم میاد از لحاظ جسمی اما روحی نه و مدام افکار بیهوده تو مغزمن صبح ها اصلا انرژی ...

اخه بعضیا میگن زرنگا و آدمای قوی افسرده نمیشن ضعیفان ک میشن 

بی عرضه؟عزیزم من افسردگی حاد داشتمنمیتونستم شبا بخوابم حتی از شدت حال بد نمیتونستم گریه کنم فکرکن عز ...

اصلا نمیرفتم بیرون

ازخودم متنفربودم

حتی دوست نداشم برا ی دقیقه چهرمو بیینم

من بی عرضه نبودم ادما باعث شدن اینقدر حالم بد شه

الانم افسردم هم کارمیکنم هم درس میخونم نقاشی میکشم و....ولی بازم حالم بده

نه همون قویا تو درونشون بری همین حالن فقط تو این دنیا باید یاد بگیری کسی حوصله حال بدتو نداره باید نقش بازی کنی خوبی