2777
2789
عنوان

بیاین حرف بزنیم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 31 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نامزدی که گوشی خاموش کنه و مامانش به جاش تصمیم بگیره هنوز کوچولوئه ،قوی باش ،تقدیمش کن به همون مامان ...

آبجی خیلی دلم تنگه خیلی زیاد یعنی کاش میمردم😔

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

گریه کن از ته دل سبک میشی،میخوابی بهترمیشی

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

منم دلم برا کراشم تنگ شده عصابم ضعیف شده

بازم خوبه کراشه 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

گریه کن از ته دل سبک میشی،میخوابی بهترمیشی

باشه 😔

آبجی خیلی دلم تنگه خیلی زیاد یعنی کاش میمردم😔

خدا نکنه باور کن مردا ارزشش ندارن 

این حرفمو چند سال بعد میفهمی 

الانم قشنگ درکت میکنم خودم کشیدم این حال و گذراست زمان میبره اذیت میششی ولی محکم میشی در عوض 

خدا نکنه باور کن مردا ارزشش ندارن این حرفمو چند سال بعد میفهمی الانم قشنگ درکت میکنم خودم کشیدم این ...

امیدوارم زودی بگذره چون خیلی خسته م اگه دلم برا مامانم نمیسوخت خودمو میکشتم دیگه از قوی بودن خستم 

باشه 😔

فقط یادت باشه

تو تنهاکسی نیستی که این حالو تجربه میکنی

من سرهمین حس ،قلب سالمم ناقص کردم

مراقب خودت باشه

میگذره💔

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

فقط یادت باشهتو تنهاکسی نیستی که این حالو تجربه میکنیمن سرهمین حس ،قلب سالمم ناقص کردممراقب خودت باش ...

میدونم درکم می‌کنی ک چقد سخت میگذره خیلی سخت 

امیدوارم زودی بگذره چون خیلی خسته م اگه دلم برا مامانم نمیسوخت خودمو میکشتم دیگه از قوی بودن خستم

نگو این حرفو 

پاکدست گوش کن سعی کن بهش فکر نکنی اهنگ غمگین گوش نده میدونم سخته درکت میکنم ولی سعی کن خودتو مشغول کنی با بیرون رفتن با سرکار رفتن با وقت گذروندن با دوستات ،اصلنم فکر این که بری منت کشی در صورتی که مقصر نیستی و نکن 

نذار فکرت بره سمتش ،خودتو و فکرتو مشغول کن بهت قول میدم روزا سخت میگذره 

نگو این حرفو پاکدست گوش کن سعی کن بهش فکر نکنی اهنگ غمگین گوش نده میدونم سخته درکت میکنم ولی سعی کن ...

تو اون دعوا منم مقصر بودم اما حقم رفتنش نبود 😔

تو اون دعوا منم مقصر بودم اما حقم رفتنش نبود 😔

از کسی که راحت ازت میگذره راحت بگذر 

منم خودم چندان قوی نیستم فقط حرفم 

جدیدا یه کم خوب شدم ،ولی مطمئن باش چیزی که سهم توئه تو این دنیا بهت برمیگرده ،چیزی هم که سهم تو نییست خودتو تیکه پاره هم کنی بهت نمیرسه این و تجربه ثابت کرده 

اون اگه تورو بخاد خودش برمیگرده نترس 

کسی کسی رو دوست داشته باشه نمیزاره به راحتی از دستش بره 

اگه هم که نخوادت پس دنبال بهونه س هرجور شده از دستت راحت شه 

پس اینکه میگم منت کشی نکن به همین خاطره 

از کسی که راحت ازت میگذره راحت بگذر منم خودم چندان قوی نیستم فقط حرفم جدیدا یه کم خوب شدم ،ولی مطمئن ...

مرسی عزیزم برام دعا کن اگه میشه 😔❤️