2777
2789
عنوان

همسایه هامون هر هفته پنجشنبه شب تالارو میارن تو ساختمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1377 بازدید | 94 پست

امان از همسایه بد ما همسایمون تا ۲و۳ صبح داد و بیداد و مهمونی تو خونشون بودآخر شبم مثلن ساعت ۳صبح تو راهرو نیم ساعت خدافظیشون طول میکشید بلند بلند بگو بخند  هرشب هرشب منم ۶صبح باید میرفتم سرکار یه شب درو باز کردم داد زدم بس کنید ساعت ۳صبحه خسته شدیم هر شب هرشب آسایش مارو گرفتید گفتند چاردیواری اختیاری اما از اون به بعد کمی رعایت کردن سال گذشته صاحب خونه فوت کرد یه پیرزن بود از اون موقع به بعد آرامش به ساختمون برگشته اما بازم از آپارتمان متنفرم میخام برم خونه ویلایی که همه چیزش دست خودم باشه من به سرو صدا خیلی حساسم

دلی که پراز درد است جایی برای آرزو ندارد😔 من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود.من از قوی بودن خستم درماندم دلم میخاد سرمو بزارم روی پای مامانم و های های گریه کنم،بقول خاله مرحومم روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت.اگر خدا یاری میکرد من الان دوقلوهامو باردار بودم برای من نخاست ۲۰ساله دنیا وفق مراد من نیست یه دختر عصبی و پرخاشگرم بخاطر سختی های زیادی که کشیدم

خدا همسایه نفهمو گرفتارکنه انقد زیادن ۱۰۰تاخونه هم عوض کنی بازم هرجایه نخاله داره

دقیقا 

حالا شوهرم میگه تحمل میکردی گفتم از ساعت شیش شروع کردن هنوز دارن صدا میدن واقعا نمیفهمن ؟ 

یا خودشونو زدن به نفهمی

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موافقم خونه جای آرامش و استراحته کل روز خسته ایم یه روز تعطیل میخواییم استراحت کنیم یه نخاله تو ساخت ...

من خیلی حساسم روی آرامش. الان ۵ ساله کلا یه جام به خاطر اینکه کل واحدا آدم های ساکت و خوبی هستن.

از غروب تا الان داره این همسایه بالا سرمون یورتمه میره خوبه یه پیرزن پیرمردن انقدر سروصدا دارن

منکه به قرص اعصاب افتادم ازهمسایه نفهم ازاپارتمان خونه درنمیاد فقط ویلایی خوبه

موافقم خونه جای آرامش و استراحته کل روز خسته ایم یه روز تعطیل میخواییم استراحت کنیم یه نخاله تو ساخت ...

این تازه گفت یه پنجشنبه اس 

انگار بقیه روزا اجازه ندارن یا سر و صدا ندارن این یه روز آزادن

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

منکه به قرص اعصاب افتادم ازهمسایه نفهم ازاپارتمان خونه درنمیاد فقط ویلایی خوبه

انقدر پررو ئن که تذکر بدیم هم چهار حرف درشت بارمون می کنن شاید یه روز رعایت کنن دوباره همون آش و همون کاسه

لطفاً خواهشا برای حاجتم دعا کنید 🌹🌹🌹
اینا ۱۲جشنشون تموم میشه تا خسته کوفته برن بخوابن شده یک شب حداقلرقص و جنب و جوششونم زیاد باشه که چه ...

والا دست تنهام 😂😂😂

بقیه رو نمیشناسم

من خیلی حساسم روی آرامش. الان ۵ ساله کلا یه جام به خاطر اینکه کل واحدا آدم های ساکت و خوبی هستن.

خوشبحالت تو جزء بندگان برگزیده خدایی

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
امان از همسایه بد ما همسایمون تا ۲و۳ صبح داد و بیداد و مهمونی تو خونشون بودآخر شبم مثلن ساعت ۳صبح تو ...

منم عاشق خونه ویلاییم ولی پولشو ندارم تو تهرانم خیلی کم پیدا میشه دیگه

این تازه گفت یه پنجشنبه اس انگار بقیه روزا اجازه ندارن یا سر و صدا ندارن این یه روز آزادن

بگو اگه تکرار شه مجبورم قانونی تذکر بدم 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
😁😂 پروفت چه نانازه خدااا

فدات گل🌺