2777
2789

چطوری بهش بگم ازش خوشم میاد 24سالمه

با این حال بلد نیستم الان دختر 14 15 سال جای من بود میدونستم چی بگه اما من هستند🤦🏿‍♀️🤣🤣🤣

اگه ۱۰۰ سالتم بود بهت میگفتم پیام نده 

هیچ تخمکی خودشو سمت اسپرم نمیرسونه 

این اسپرم هست ک تلاش میکنه خودشو بکشه سمت تخمک...

منظورمو گرفتی؟

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
اگه ۱۰۰ سالتم بود بهت میگفتم پیام نده هیچ تخمکی خودشو سمت اسپرم نمیرسونه این اسپرم هست ک تلاش میکنه ...

انقدر رک گفتی بگم نفهمیدم ناراحت میشی دیگه باید بگم بله🤣🤣😂😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انقدر رک گفتی بگم نفهمیدم ناراحت میشی دیگه باید بگم بله🤣🤣😂😂

افرین پس نری پیام بدیا 

تا صبح ب خودم پیام بده ولی هیچوقت سمت هیچ مذکری نروووو

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
افرین پس نری پیام بدیا تا صبح ب خودم پیام بده ولی هیچوقت سمت هیچ مذکری نروووو

اجازه 🤣 ت ذهنم هست پیم بدم حالا چرا چون فامیلیم میدونم ازم خوشش میاد قبلاً چن سال پیش بهم پیشنهاد داد من قبول نکردم حالا بعد6سال دیدمش ازش بدم نمیاد مثل خودم دیوونس پر انرژی 

اما اون فکر می‌کنه من ت رابطه هستم قیافم غلط انداز حال اجازه میدی پیم بدم هوم🤝😆😆

اجازه 🤣 ت ذهنم هست پیم بدم حالا چرا چون فامیلیم میدونم ازم خوشش میاد قبلاً چن سال پیش بهم پیشنهاد د ...

😂😂😂😂😂

اگه میدونی خیط نمیشی برو پیام بده 

مثلا یه جوری بحث رو باز کن 

زیادم هی پیگیر اینا نشو 

بذار اون دنبالت بیفته 

😂😂😂😂😂اگه میدونی خیط نمیشی برو پیام بده مثلا یه جوری بحث رو باز کن زیادم هی پیگیر اینا نشو بذار ...

بقول مامانم یا میشه یا نه چیزی نمیشه که چیزی خاصی نیست اونم حق انتخاب داره همینطوری که من از همگی مردم خوشم نمیاد اونم همینطور 

🤣🤣😂😂 حالا باید چی بگم اصل کاری اینکه نمیدونم