چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
تا صبح ب خودم پیام بده ولی هیچوقت سمت هیچ مذکری نروووو
چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
افرین پس نری پیام بدیا تا صبح ب خودم پیام بده ولی هیچوقت سمت هیچ مذکری نروووو
اجازه 🤣 ت ذهنم هست پیم بدم حالا چرا چون فامیلیم میدونم ازم خوشش میاد قبلاً چن سال پیش بهم پیشنهاد داد من قبول نکردم حالا بعد6سال دیدمش ازش بدم نمیاد مثل خودم دیوونس پر انرژی
اما اون فکر میکنه من ت رابطه هستم قیافم غلط انداز حال اجازه میدی پیم بدم هوم🤝😆😆
اجازه 🤣 ت ذهنم هست پیم بدم حالا چرا چون فامیلیم میدونم ازم خوشش میاد قبلاً چن سال پیش بهم پیشنهاد د ...
😂😂😂😂😂
اگه میدونی خیط نمیشی برو پیام بده
مثلا یه جوری بحث رو باز کن
زیادم هی پیگیر اینا نشو
بذار اون دنبالت بیفته