2777
2789
عنوان

واقعا چیکارکنم که شوهرم قانع بشه

124 بازدید | 12 پست

بچه ها ماشهرستان زندگی میکنیم،خانواده شوهرم مشهدرندگی میکنن خونشون قدیمیه و حیاط داره ساختمونش خوب گرم نمیشه مشهدم ک سرده کلا...

ازطرفی مامان من رو دوتا بچش ک منوخاهرمیم خیلی حساسه حتی شرط اول ازدواجم این بود ب شوهرم گف باید همینجا زندگی کنیم فکر میکنه دور باشیم بلایی سرمون میاد الان نسبت به بچه هامونم همینطوریه،شوهرم گیرداده بریم مشهد تو همین هواسردی دیدن خانوادش دو هفته بمونیم،بچه مدرسه ای هم دارن ک منبع ویروسه این مدرسه ها،مادربزرگشم تازه عمل قلب باز کرده نباید سرصدا اینا دوروبرس باسه پسر منم ک یکسالشه...از اینکه سرمابخوره هم واقعا میترسم،مامانمم بهش گفتم گف با چ عقلی میخای ببریش و اینا حالا هرچقد ب شوهرم میگم قانع نمیشه ک

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب خانوادشه دلتنگشون میشه خودتو بزار جای اون ...کمتر بمونید ولی خب گناه داره دلش تنگ شده لابد

اره سه ماهه همو ندیدیم میگه ن همینقد بمونیم...

اخه تا بگم میخام برم مامانم میگه تو روستامون ک (مادربزرگم و فامیلا)اونجان نمبای بعد میخای بری مشهد!

بعد دیگ نمیگه خب خانوادش مشهدن ولی روستا فقد فامیلان

حالا کاری به مسافرت رفتن یا نرفتنتون ندارم، دیگه خودتون باید شرایط بسنجین 

ولی دلم میخواست خانواده شما مشهد بودن بعد مادر شوهرتون به شما میگفت با چه عقلی میخواین برین و دو هفته بمونین ببینم ری اکشنتون چی بود 😂😂

حالا کاری به مسافرت رفتن یا نرفتنتون ندارم، دیگه خودتون باید شرایط بسنجین ولی دلم میخواست خانواده شم ...

اخه تا بگم میخام برم مامانم میگه تو روستامون ک (مادربزرگم و فامیلا)اونجان نمبای بعد میخای بری مشهد!

بعد دیگ نمیگه خب خانوادش مشهدن ولی روستا فقد فامیلان

اره سه ماهه همو ندیدیم میگه ن همینقد بمونیم...اخه تا بگم میخام برم مامانم میگه تو روستامون ک (مادربز ...

یعنی چی همینکه شوهرتون قبول کرده پیش خانواده شما بمونید مردونگی کرده کمتر کسی اینکارو میکنه بعد الان یعنی خیلییی ببخشید مادرتون انقد نادونه که به شما میگه پیش فامیل نمیای پیش خانواده شوهرتم نرو ...خاااانوادشه اگه جاتون برعکس بود چی مادرت چی کار میکرد ...عزیز من نباید به حرف خانواده ها گوش کرد چه از طرف شما چه از طرف شوهرتون 

اخه تا بگم میخام برم مامانم میگه تو روستامون ک (مادربزرگم و فامیلا)اونجان نمبای بعد میخای بری مشهد!ب ...

شوخی میکنی الان 

یعنی فامیلای شما با خانواده اون یکی هستن 🙄🙄 اصلا مقایسه جالبی نیست

نمیدونم والا شاید منم بچه داشتم حساسیت به خرج میدادم کاری به ایناش ندارم ولی خب زیادم نزار بقیه تو این چیزا تصمیم بگیرن 

اگه میرید تصمیم خودتون باشه اگه نمیرید هم تصمیم خودتون باشه