2777
2789
عنوان

بگید چی بگم بهش➕️ اسکرین شات🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 70 پست
بگو من علاقه ای بهت ندارم حس میکنم ادامه چت کردنمون میتونه باعث ایجاد امیدواری در تو بشه ترجیح میدم ...

👌🌸

محترمانه و عالی

ولی من تصمیم گرفتم دیگه آنلاین نشم تا یه هفته دیگه تلگرام رو چک نمیکنم

اگه خودش متوجه منظورم نشد، اینو میگم

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم میخوامتش💋🥺

عه خب مبارکه اسی نمیخواد تو بردار ببرش دست از سر اسی هم برمیداره تو هم سر و سامون میگیری 😂😂

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بهش میخوره آدم فانی ای باشه

نمیدونم

توی محله ی بابام اینا کاسبه. مغازه داره

من کلا یه شهر دیگه زندگی میکنم

به خاطر عمل بینی رفتم خونه بابام موندم. این توی این مدت منو دیده شمارمم از خواهرش گرفته. قدیم با هم همکلاسی بودیم

اصلا ماجرا پیچیده اس

بگو به هم نمیخوریم و اینا

خودتخریبی چرا میکنی دیگه به کسی نگو کسی نمیتونه با من تو رابطه باشه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

سمت من زیاد اومدن و متاسفانه مردعمل نیستن وسریع جامیزنن احتمالاایشونم میخادوابستگی ایجاد بشه بنظرم ب ...

اصلا رابطه ای نیست که بخوام خاتمه بدم

آخر شب ها تلگرام رو چک میکردم

دیگه نمیکنم و تمام

اسی قشنگ دارم خستگی و بی حوصله بودنتو حس میکنم تو که از منم خسته تری دختردلیلش چیه؟

کارر. درس. تنها زندگی کردن توی یه شهر غریب دور از خانواده

دو دو تا چهارتا کردن هر روزم برای ادامه ی زندگی

رسوندن دخل و خرج و....

هزار تا چیز خواهر

کارر. درس. تنها زندگی کردن توی یه شهر غریب دور از خانوادهدو دو تا چهارتا کردن هر روزم برای ادامه ی ز ...

عزیزم درکت میکنم امیدوارم هرچی زودتر حداقل حال روحیت بهتر بشه