2777
2789
عنوان

بعد از دو سه هفته قهر برگشتم خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1276 بازدید | 74 پست
خیلی خستم مامانش اینا ی بار فهمیدن قول داد دیگه نکشه بعدم ب من گفت من میخام بکشم ناراحتی هری بچهارم ...

شرایطت واقعا سخته عزیزم 

تا خودش هم نخواد هیچکس نمیتونه مجبورش کنه کنار بذاره متاسقانه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میخام ب داداشش بگم یجوری مچشو بگیره ک انگاری من نگفتم بنظرت بیشتر روش تو روشنو باز نمیشه؟

نه ببین باید و باید خودش به عقلش برسه که ترک کنه 

که من فکر نمیکنه درست بشو باشن اینطور ادما مخصوصا از ی مرحله ای به بعد خیلییییییی سخته ترک کردن

بدترین ویژگی که بعد باهاش مواجهی اینه که ی روز خوبه دو روز بد 

هر وقت بکشه خوبه محبت میکنه به تو به بچه ها هر وقت اون کوفتی بهش نرسه اعصابتو به هم میریزه 

تمام پولارو به باد میده سر همین مواد جسمش خودش نابود میشه شمارو هم نابود میکنه 

من تک تک اینا رو با پوست و استخون کشیدم که میگم

با ادم معتاد زندگی کردن سخته چه برادر باشه چه شوهر چه پدر ...

مخصوصا اینکه ببینی روز به روز بیشتر خودشونو دارن از بین میبرن رو روحیت خیلی اثر بدی داره 

و بدتر از همه کلی آسیب و استرس درست میشه برای اون بچه ها 

همش نگران اینن امروز رفتار بابا چجوریه؟ خوب باهامون رفتار میکنه یا بد اخلاقه ؟ آدم معتاد ضعیفه وابستست من کسیو میشناسم برای اینکه پول موادش جور بشه زنشو به رفیقاش میفروخت برای ی شب دو شب ... اینو میگم بفهمی بعد ی مدت کل زندگی میشه همون اعتیاد اون مواده نباشه از درد میمیره هیچیش دست خودش نیست ..

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

خداکنه دیگه تصمیم اشتباه نگیرم 😞

ایشالا بهترین ها برات اتفاق بیوفته ارزش خودت رو بدون اگه یکی بهت محبت نکنه توجه نکنه بدون یکی دیگه اون بیرون هست که میتونه هزار برابرشو بهت بده قدر خودت و جوونیتو بدون که پای چه ادمایی میزاری تو قوی تر از ادمی هستی که حتی کنترل احساسات نداره از هیچی نترس و منطقتو فعال کن❤

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

بنظرتون ادمی ک معتاده و قبول نمیکنه میگه تفریحی میکشم ادم میشه ؟؟ هر روز اخلاقش گوه تر میشه بی محلیا ...

اگه قبول کنه و بره ترک کنه اره

در غیر این صورت نه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
نه ببین باید و باید خودش به عقلش برسه که ترک کنه که من فکر نمیکنه درست بشو باشن اینطور ادما مخصوصا ا ...

الان دقیقا ب اون مرحله رسیده ک ی روز خوبه ی روز بد

ب خوب ب بدی ب هر طریقی ک تونستم بهش گفتم ترک کنه حریف نمیشم اصلا الان یکی دوماهه سیگارم بهش اضافه شده

الان دقیقا ب اون مرحله رسیده ک ی روز خوبه ی روز بدب خوب ب بدی ب هر طریقی ک تونستم بهش گفتم ترک کنه ح ...

زندگی مشترک نداشتم ولی ته این راه هارو دیدم و با ادم معتاد با ی نسبت دیگه تجربه کردم  یا باید اونقدر قوی باشی که اهمیت ندی و در حالی که توی زندگیشی زندگی و قلب و روحتو جدا کنی و از لحاظ احساسی بی نیاز باشی تا دیدن رفتاراش کمترین تاثیرو روت بزاره یا اینکه از الان آماده باشی و از لحاظ مالی و روحی خودتو مستقل کنی برای جدا شدن

باورت نمیشه که من روزای تولدم آرزوم این بود بدون این ادم بتونم زندگی کنم با این آرزو شمع تولدمو فوت میکردم. وجود اون همیشه به من استرس میداد چون نمیتونستم رفتاراشو پیش بینی کنم 

نبودن اون آدم خیلی برای بچه هات بهتره تا بودنشون و به قوی بودن  و مدیریت خودت هم بستگی داره 

ولی با توجه به زندگی خودت شرایط خودت تصمیم بگیر و بسنج من خودم توی جایگاهی نیستم که برای ی زندگی مشترک تصمیم بگیرم هر کسی از شرایط خودش بهتر خبر داره ولی راجب اعتیاد به هر کسی بگی نظر مثبتی نمیده اخرش چیزی جز سیاهی نیست ‌.

زندگی مشترک نداشتم ولی ته این راه هارو دیدم و با ادم معتاد با ی نسبت دیگه تجربه کردم یا باید اونقدر ...

چند بار خاستم جدا شم بچهارو ازم میگیره دفعه اخر ده روز مذاشت بچه یک سالو نیممو ببینم اخرشم ی جوری رفتار میکنه  همه چیو میندازه تقصیر من و راحت

تمام حرف مادرم بهش این بود که داری زنتو میبری بهش محبت کن فقط محبت کن زندگیتون از این رو به اون رو م ...

نفهمیدی واقعا هنوز؟؟؟

واس اینکه سرتاپای مردا دروغه عزیزم دروغ، همه حراف های خویی هستند خرشون که از پل میگذره بیخیال میشن