2777
2789
عنوان

فیزیک تجربی لطفا😫

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 24 پست
چشم هورمون مترشحه از هیپوفیز پیشین

مررررسی ❤️

اینم اول اسم کوچیک و اسم فامیلمه ، تو مدرسه هم همین شوخیو باهام میکردن😂😂

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰

مررررسی ❤️اینم اول اسم کوچیک و اسم فامیلمه ، تو مدرسه هم همین شوخیو باهام میکردن😂😂

فرصت ترمیم دادن به شما ؟ 

آزمونای ماراتون بزن !

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فرمول F=kq1q2÷r² بذار تموم شه برهآسونن خیلی

اینش هیچی.. مشکلم از بعدشع😐😂 

وقتی فاصله و نیرو و ثابت کولن و هم دارم 

و بارو ندارم چیکار کنم؟ 

معادله طوریم نمت 

چجوری حل میشهه 

اینش هیچی.. مشکلم از بعدشع😐😂 وقتی فاصله و نیرو و ثابت کولن و هم دارم و بارو ندارم چیکار کنم؟ معادل ...

سوال یک گفته بار ها هم اندازه 

سوال دو هم نسبتی 

اگه معادله نمت سوالا حل نمش !😂

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

فرصت ترمیم دادن به شما ؟ آزمونای ماراتون بزن !

نه من دوبار ترمیم زدم 

یکی ۴۰۲ یکی ۴۰۳ الان میگن نمیتونم بزنم امسالو 

تکلیفم معلوم نیس

نه من دوبار ترمیم زدم یکی ۴۰۲ یکی ۴۰۳ الان میگن نمیتونم بزنم امسالو تکلیفم معلوم نیس

زیرساخت نیست 

باید بین ایجاد سوابق یازدهم پشت کنکوری ها و فرصت ترمیم یکی رو اجرا می کردن

ناچارا اولی شد

باید درصد هات خوب باشن.. بالای ۶۵

زیرساخت نیست باید بین ایجاد سوابق یازدهم پشت کنکوری ها و فرصت ترمیم یکی رو اجرا می کردنناچارا اولی ش ...

اره 

زیست که واقعا روش تایم گذاشتم و مطمعنم بالای ۷۰ میزنم 

شیمی و فیزیک برای ۵۰ یا ۵۰ به بالا دارم آماده میشم و ریاضیم همینطور البته اینا هنوز تئوریه چون شرایط جلسه تایین کنندست 

ولی بنظرت با اینحور درصدا کاری میشه کرد اگه بیشتر دروس یازدهم عم ۲۰ شم؟! عمومیای دوازدهمم هم ۱۸ و ۱۸ و نیم هستن همه

اره زیست که واقعا روش تایم گذاشتم و مطمعنم بالای ۷۰ میزنم شیمی و فیزیک برای ۵۰ یا ۵۰ به بالا دارم آم ...

فیزیک نردبام.. زیست آزمون زیستاز... شیمی ماز... ریاضی ماز

اینارم کار کن !

شرایط سرجلسه هم خیلی مهمه

من فیزیک ۶۵ زدم ولی همه سوالاشو تو خونه حل کردم بلد بودم

خلاصه.. سرجلسه پایینتر میاد

فیزیک نردبام.. زیست آزمون زیستاز... شیمی ماز... ریاضی مازاینارم کار کن !شرایط سرجلسه هم خیلی مهمهمن ...

اره همینطوره 

مرسی ❤️ این منابعو اکثرا دارم کار میکنم