2777
2789
عنوان

یهو یاد یه خاطره افتادم 🤣🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 23 پست
شناسایی میشم میترسم🤣

وااا زن مومن الان کل ایران همین مشکل و دارن بگو شناسایی نمیشی😂😂

𝑆𝑒𝑛𝑠𝑖𝑧 𝑜𝑙𝑚𝑎𝑦𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑚𝑖𝑦𝑜𝑟𝑢𝑚      خطرناکترین خوردنی دنیا  گول ظاهر آدماست!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خوب و بامزه بودولی🤣🤣🤣

گویا خودشم از وضعیت راضی نیست.. 

ولی خب دیگه چاره چیه

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

الله اعلم🤣

بهش میگفتی مرد از قدیم گفتن ناراحتتیاتو بذار پشت در اداره سر ارباب رجوع خالی نکن 😂😂

یه بارم ما به اسنپ گفتیم شیشه رو بکش پایین برگشت گفت خانم شما خرده فرمایشات دارید اینطوری میکنید من باید شب برم خونه زنمو بزنم 😐😶‍🌫️😂😂 بخدا فقط تنها دلخوشیم اینه شوهر بداخلاق ندارم بیچاره همسر این ادما

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
بهش میگفتی مرد از قدیم گفتن ناراحتتیاتو بذار پشت در اداره سر ارباب رجوع خالی نکن 😂😂یه بارم ما به ا ...

من نمیدونم چرا خندم میگیره و خوشم میاد از این آدما حس میکنم خیلی خودشونن و نقش بازی نمیکنن🤣

تابع قلبمم...

من نمیدونم چرا خندم میگیره و خوشم میاد از این آدما حس میکنم خیلی خودشونن و نقش بازی نمیکنن🤣

اره منم احساساتم رو هست تا ناراحت بشم یا خوشحال یا عصبانی سریع مشخص میشه از چهرم ولی اینکه طرف دهنشو باز کنه یا هر رفتاری نشون زننده ای نشون بده این یه بحث دیگس و به نظرم بیماریه بیشتر

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷