2777
2789
عنوان

یهو یاد یه خاطره افتادم 🤣🤣🤣🤣

164 بازدید | 23 پست

بچه ها چندروز پیش برقمون و گازمون و اینترتمون و آبمون یاهمدیگه همزمان قطع شدند چندساعت.. منم زنگ زدم ۱۲۱ سازمان برق گفتم این چه زندگیه ن اب نه برق نه گاز نه اینترنت الانم اومدم بالاپشتبون تاشبکه اومدو زنگ زدم پس دیگه براچی زنذگی میکنیم؟ درعین ناباوری اونم گفت مشکلاتتون خیلی زیاده پس برو بمیر و گوشی رو قطع کرد...وای تا چندروز همش میخندیدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تابع قلبمم...

برا مام الان آب قطعه تا ۱ب اب نداریم پیکجم الان خاموش میشه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عجببب آدمی بودااااا 😂😂😂😂

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

یااا خداا😐😂چ مردک بیشعوری

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

برق که می‌ره اینترنت که قطعیش منطقیه حتی آب هم منطقیه چون پمپ قطع میشه ولی گاز چرا؟ 😂

دیگه گفتن بزار گازم قطع کنیم دلش نشکنه 😂

𝑆𝑒𝑛𝑠𝑖𝑧 𝑜𝑙𝑚𝑎𝑦𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑚𝑖𝑦𝑜𝑟𝑢𝑚      خطرناکترین خوردنی دنیا  گول ظاهر آدماست!