2777
2789
عنوان

گناه بخاطر گرم مزاجی

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 28 پست
من به شدت گرمم ولی همسرم اندازه من گرم نیست همش باید گرمی بخوره تا بتونه منو راضی نگه داره

گرمی و طب سنتی و پزشکی و ... هیچ کدوم کارساز نیست! این چه دردیه !! گرم مزاج ها باید شاکر باشن که از اون لحلظ خدا براشون کم نذاشته

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا

شما فرض کن یجا کلی پول افتاده باشه اگه برداری هیچ کسی نمیفهمه بجز خدا  حالا ادمی که پولداره ودزدی نمیکنه دست به اون پول نمیزنه چون جیبش پر تراز اون پوله وکسی که به شدت گرسنه وبی پوله وبخاطر خدا دست نمیزنه به اون پول یکی هستن از نظر شما 

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

گرمی و طب سنتی و پزشکی و ... هیچ کدوم کارساز نیست! این چه دردیه !! گرم مزاج ها باید شاکر باشن که از ...

اگه همسر گرم مزاج نصیبشون بشه وگرنه که عذابه 

ولی خب همسر منم گرمه اما من گرم ترم 

میبینم که چقدر سعی می‌کنه رعایت کنه 

از نخوردن لبنیات و ترشی و ... گرفته 

تا خوردن گرمی جاتی که دوست نداره 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

شما فرض کن یجا کلی پول افتاده باشه اگه برداری هیچ کسی نمیفهمه بجز خدا حالا ادمی که پولداره ودزدی نم ...

آخه گفت کسی که سرد مزاجه دنبال زنا نرفته شاهکار نکرده 

ولی اونی که گرم مزاجه نرفته شاهکار کرده !

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

آخه گفت کسی که سرد مزاجه دنبال زنا نرفته شاهکار نکرده ولی اونی که گرم مزاجه نرفته شاهکار کرده !

خوب درست گفته همین حرف من

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

اگه همسر گرم مزاج نصیبشون بشه وگرنه که عذابه ولی خب همسر منم گرمه اما من گرم ترم میبینم که چقدر سعی ...

بله اگر گرم مزاج بود همسرشون که واویلاس(مثل خودم) ، پس اینکه گرم مزاج باشی و نری دنبال گناه هنر نیس ، نعمتیه خدا داده بهت به بقیه نداده ، پس شاکر باید بود 

اگه همسر گرم مزاج نصیبشون بشه وگرنه که عذابه ولی خب همسر منم گرمه اما من گرم ترم میبینم که چقدر سعی ...

عزیزم زنجبیل و سیر روی مزاج مردها خیلی تاثیر داره 

گرم مزاج میکنه

تو برنامه غذاییش  قرار بده

تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد 
عزیزم زنجبیل و سیر روی مزاج مردها خیلی تاثیر داره گرم مزاج میکنهتو برنامه غذاییش قرار بده

آره مصرف می‌کنه 

تا حدودی درست گفته ،ولی بعضی ها اشتباه تعبیرش کردن، منظورش اینه اونی که گرمه اگه بتونه  در شرایط گناه پاک بمونه هنر کرده ،نه اینکه بهش جایزه اسکار میدن ، ولی اونی که سرده بخاطر مزاجش کمتر در معرض گناه هست ، 

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
تا حدودی درست گفته ،ولی بعضی ها اشتباه تعبیرش کردن، منظورش اینه اونی که گرمه اگه بتونه در شرایط گنا ...

خب کسی که گرمه تنها راهش ازدواج هست 

چون اصلا نمیشه کنترل کرد مگر اینکه سرد باشه 

خب کسی که گرمه تنها راهش ازدواج هست چون اصلا نمیشه کنترل کرد مگر اینکه سرد باشه

دقیقا ،و فک کن ازدواج کنه و بره سمت گناه ،خب دیگه پیش خدا بهانه نمیتونه بیاره که من گرمم ،

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
خب کسی که گرمه تنها راهش ازدواج هست چون اصلا نمیشه کنترل کرد مگر اینکه سرد باشه

یجا خوندم ، کسی که مبلغ دینه و یک فرد عادی در انجام گناه و نوع مجازات متفاوتن ،چراکه دیندار و مبلغه آگاهانه گناه می‌کنه ولی فرد عادی از روی جهالت ،