2777
2789
عنوان

اونایی که پوستشون خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 107 پست
نه اصلا ..خیلیم افتخار میکنم که بعضیا با لوازم میلیونی در حد پوست من هم نیستن البته آبرسان دارم بعد ...

اره ازین جهت واقعا موافقم

کاش میشد عکس میزاشتم

ببین من پوستم صاف و بدون‌هیچ‌چال و لکی هست (حالا چشمش نزنم😂) هیچچچ ارایشی هم‌نمیکنم

ولی حس میکنم باید یع چیزی بزنم ، نمیدونم‌چرا

البته پست پایین هم‌گفتم یسری چیزا میزنم ولی شوینده و تونر و فیس واش و این‌چیزا اصلا نمیزنم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
اره ازین جهت واقعا موافقمکاش میشد عکس میزاشتمببین من پوستم صاف و بدون‌هیچ‌چال و لکی هست (حالا چشمش ن ...

اره خودمون خودمونو چشم نزنیم

من زدم به تخته نگران نباش 🤣🫢

تازگیا مد شده بابا .. اینا تماما شیمیایی هستن 

چرت و پرت 

اینستا رو باز میکنی روتین صبحگاهی شب گاهی 

والا پوست کسی که با آب میشوره فقط خیلیم بهتره 

پوست ارثی هس 

البته مهم تر از همه تغذیه درسته .. پوست آیینه کبدِ

♡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره خودمون خودمونو چشم نزنیممن زدم به تخته نگران نباش 🤣🫢تازگیا مد شده بابا .. اینا تماما شیمیایی ه ...

وایسا منم بزنم😂😂😂

خب زدممم

ماشالله به خودمون😂😂

بخدا من چند مدته اصلا استرس گرفتم میگم‌نکنه خوب نیست من روتین و اینا رو ندارم

نکنه زشته من لوسیون ندارم فیش واش ندارم نمک بدن هلو ندارم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

درصورتی ک پوستم خوبه

خودم دارم‌گند میزنم باکارام بهش

از یه طرف ارایش نمیکنم بنظرت بده؟؟؟

اصلا ارایشی ندارم رو صورتم ولی صورتم خوبه پره

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
برا کل بدن بزنم قهوه رو ؟بخور سرد گرفتم و گلاب میزنم پوستمماسک خیار و سیب زمینی رو نشنیدم ولی الورا ...

نمیدونم عزیزم، شاید از بیرونم بخری خوب باشه، ولی من خود قهوه رو آسیاب میکنم. 

وایسا منم بزنم😂😂😂خب زدمممماشالله به خودمون😂😂بخدا من چند مدته اصلا استرس گرفتم میگم‌نکنه خوب نیس ...

اول خداروشکر کن که خدا پوست خوبی بهت داده 

دستکاری کردن الکی فقط خراب تر میکنه

یه مدت بعد میبینه جوش زدی 

فقط سعی کن مرطوب نگه داری 

آبرسان و ضد آفتاب بزن همین 

ماسک هم بخر هر از چن گاهی استفاده کن حسرت به دلت نمونه😆😂

♡
نمیدونم عزیزم، شاید از بیرونم بخری خوب باشه، ولی من خود قهوه رو آسیاب میکنم.

ممنونم ازت

برا صورت هم بزنم با شامپو بدن؟؟؟

تاپیک جدید دیدم .. منم یخ میزاشتم قبلا ولی میگن زیادم خوب نیس برای عصب هابعد اون نزاشتم ولی گاهی که ...

ععع

من‌گزاشتم مشکلی نداشتم

اول خداروشکر کن که خدا پوست خوبی بهت داده دستکاری کردن الکی فقط خراب تر میکنهیه مدت بعد میبینه جوش ز ...

ضد افتاب چی میزنی

بی بی کرم خوبه؟؟؟

ضد افتاب ندارم باید بخرمممم

اول خداروشکر کن که خدا پوست خوبی بهت داده دستکاری کردن الکی فقط خراب تر میکنهیه مدت بعد میبینه جوش ز ...

ماسک از بیرون میخرم ولی خونگی نمیزنممم

یه برنج‌میزنم‌موهام یه الورا به صورتم به صورت دست سار😂

منم مشکلی نداشتم .. البته زیاد هم استفاده نکردما

ععع

ممنونم ازتبرا صورت هم بزنم با شامپو بدن؟؟؟

خواهش میکنم عزیزم 

بله عزیزم برای صورت هم میتونی بزنی، فقط هفته ای یک روز نهایتا دو روز بسه، اونم نه پشت سر هم، مثلا شنبه ها و سه شنبه ها، خیلی ام آروم ماساژ بده خصوصا پوست صورت رو، چون پوست صورت حساس تر و نازک تره

وقتی استفاده کنی تایم استفاده اش دستت میاد، هر وقت فکر کردی پوست پاکسازی شد با آب ولرم آروم آروم بشورش.