2777
2789
عنوان

ناباروری

73 بازدید | 21 پست

سته شدم 6 ساله دوا دکتر آی وی اف فایده نداشت داره میشه 40 سالم بارداری خارج رحم سقط سرطان تیروید مدام این دکتر اون دکتر بودم جاری که 10 سالم از من کوچیکتره امشب زایمان کرد شوهرم ناراحته فکر میکنم دلش از این گرفته که برادر کوچیکش پدر شده خودش نه مشکل از منه 😥😥😥به نظرتون خدا تعبیض قایل میشه بین بندهاش جاریم سیده انگار یه جور خواص هوای جاریمو داره تازه یکسال ازدواج کرده امشب زایمان کرد خدا انگار اصلا منو نمیبینی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر چی خیره زوری چیزی از خدا نخواه 

از خدا بخواه هرچی خیره اگه خیر تو آینه که بچه نداشته باشید بپذیرید 

والا من دوستم بچه می خواست بعد از ۸ سال ناباروری بچه دار شد بچش اوتیسم داره

خیلی بچش دوست داره ولی می گه کاش زوری چیزی از خدا نمی خواستم

خیلی سختی کشیدم تو زندگی خیلی زیاد میدونم همه سختی میکشن ولی یه جایی هم آسایش و آرامش دارن ولی چرا من روی آرامش نمیبینم تازه آی وی اف کردم با 2 جنین کلا اونم منفی شد 

صنمی جان من تنها باشم نمیخوام بیشتر دلم برای شوهرم میسوزه که پا سوزه من شده

شوهر من بچه نمی خواست من باردار شدم گفت برو بنداز غیر مستقیم 

الان خوبه شرایط ولی کسی دستم نگرفت و دست تنها بودم و شوهرم همراهم نبود بچه که به دنیا اومد شرایط تغییر کرد 

ولی می گه یدونه بچه بسه 

شما زن و شوهری و زندگیتون مشترک کسی هم پاسور کسی نمیشه باید همراهت ودرک می کنه 

sonat123@

این یه لینک کانال ایتاس داخل مشهد

برو داخل کانال رضایت هارو بخون 

خیلیا با داروهای این خانم باردار شدن 

من خودم چند ماهه اقدام دارم برای بچه دوم ولی باردار نشدم رفتم پیشش دستشو گذاشت روی شکمم فهمید که یکی از لوله هام بسته شده و برام دارو داده از داروهاش نتیجه دیدم این خانم دکتر کارش عالیه👌🏻

خدا چقدر قشنگ میگه: اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُبهتر از اونی که میخوای بهت میدم...💎