2777
2789

خیلی حساسم زود ناراحت میشم زود رنجم

جوری شده پسره داره از دستم خسته میشه 

چیکار کنم 

اخلاقم خوب بشه 

وضع خیلی خرابه 

از زوج درمانگر وقت گرفتم هفته ایندس ولی راهکار تجربی بدید 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برو پیش تراپیست

وقت گرفتم از زوج درمانگر اخلاقم برای همه عالیه جز اون 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

به مرور درست میشی 

رابطه صبورت میکنه

منم همین بودم

کم کم جنبه مو بردم بالا

ری اکشن بد نشون نده وقتی ناراحت میشی 

برو ی کم سرد که شدی مثلا باهاش حرف بزن محبت امیز 

تو داغ کردنی و عصبانیت چیزی نگو

صبح میشه این شب 🌠
عزیز دلم پسر هرجوری که بخواد نمیتونی تو همین که هست میخواد بخواد میخواد نخواد بعدم زود حساس بودن خیل ...

خدایی ، خود شما حاضرید با کسی که زود رنج دوست باشید ؟!

من خودم که نمیتونم ، هر شوخی یا حرفی رو طرف زود به دلش میگیره ، با افراد زود رنج نمیشه حرف زد چون همش باید مواظب رفتارات و حرفات باشی

عزیز دلم پسر هرجوری که بخواد نمیتونی تو همین که هست میخواد بخواد میخواد نخواد بعدم زود حساس بودن خیل ...

نه من متوجه هستم که مشکل دارم توی رابطه با ایشون 

به مرور درست میشی رابطه صبورت میکنهمنم همین بودمکم کم جنبه مو بردم بالاری اکشن بد نشون نده وقتی نارا ...

الان چند ساله باهمیم و من واقعا دارم بدتر میسم

هر موقع هر حرکتی که خواستی بزنی در حد پنچ ثانیه بهش فکر کن من خودمم اینطور بودم ، پیش درمانگر بری خو ...

واقعا باید انجام بدم

خدایی ، خود شما حاضرید با کسی که زود رنج دوست باشید ؟!من خودم که نمیتونم ، هر شوخی یا حرفی رو طرف زو ...

دقیقا اینجوریم ولی متاسفانه با هیچکس اینجوری نیستم جز ایشون