2777
2789

شبی ک رفت رو ول کن

بیا از شبی ک فهمیدم سریع بعد من با یکی دیگ رفته تو رابطه بگم

ک چی کشیدم تا صبح

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

اون نرفت

من بیرحمانه رفتم همون موقع که بابام سر رسید داشتم باگوشی باهاش حرف میزدم...گوشی خاموش شد بابام فهمید وقت خداحافظی هم نداشتم🥺

۸سال گذاشت

خیلی اومد وادم فرستاد ولی بابام گفت نه.......

بعد چندماهم شوهرم دادن

حاجت مامانم 🥺برام خیلی مهمه💚 ۳۰ساله منتظره.                     خواهش میکنم براحاجتش ی صلوات بگید گفتید منو لایک کنید منم براحاجاتتون کوثربخونم😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میتونم بگم یکی از بدترین حسا دنیاس ادم میمیره و زنده میشه..

دقیقا...بدترین

حاجت مامانم 🥺برام خیلی مهمه💚 ۳۰ساله منتظره.                     خواهش میکنم براحاجتش ی صلوات بگید گفتید منو لایک کنید منم براحاجاتتون کوثربخونم😍
تعریف کن برام..

ساعت ۱۰ شب بود رفتم تو اینستا ک چکش کنم ، حدودا ۲ ماه بود ک جدا شده بودیم یبارم حالشو پرسیده بودم مث یخ جوابمو داد

خلاصه ب هوای اینکه برم عکسای جدیدشو ببینم و رفع دلتنگی کنم وارد پیجش شدم و با •🤍• توی بیوش مواجه شدم ...

فرو ریختم . نابود شدم . 

رفتم توی فالوراش چک کردم دختری ک باهاش بیو ست گذاشته بود رو پیدا کردم . 

خلاصه هر ثانیه دختره رو چک میکردم ولی اونو بلاک کرده بودم ، تا اینکه ۵ روز بعد کات کردن

منم دیگ هیچوقت سر وقت پیجش نرفتم

کسی ک ادعای عاشقی داشت مثلا برام میمیرد

راحت بعد چندین سال عشق و عاشقی جایگزینم کرد

شوک بزرگی بود برام

رسما خیانت بود

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

ساعت ۱۰ شب بود رفتم تو اینستا ک چکش کنم ، حدودا ۲ ماه بود ک جدا شده بودیم یبارم حالشو پرسیده بودم مث ...

کاملا درکت میکنم با تموم وجودم شاید بخاطر اینکه حرصت در بیاد و بری سراغش اینکارو کرده یا پیج فیک بوده یا هرچی..

کاملا درکت میکنم با تموم وجودم شاید بخاطر اینکه حرصت در بیاد و بری سراغش اینکارو کرده یا پیج فیک بود ...

نمیدونم طرف اتفاقا ب فیکا هم میخورد

اون اهل بیوی قلب و اینا ی درصد هم نبود

با اینکه رمز پیجش رو داشتم ولی بیو نمیذاشت

اما واسه اون دختره ی پلنگِ زشتِ درب و داغون گذاشت سریعم کات کردن

نمیخوام خودمو امیدوار کنم ولی حس خودمم میگه بخاطر در اوردن حرصم بود

ولی من حرصم در نیومد فقط از چشمم افتاد کسی ک تاج سرم بود الان دیگ خاک کف پامم نیست

داستان تو چطوری بود عزیزم 

اون نرفتمن بیرحمانه رفتم همون موقع که بابام سر رسید داشتم باگوشی باهاش حرف میزدم...گوشی خاموش شد باب ...

الان هنوزم دوستش داری؟

نمیدونم طرف اتفاقا ب فیکا هم میخورداون اهل بیوی قلب و اینا ی درصد هم نبودبا اینکه رمز پیجش رو داشتم ...

خیلی خیلی خیلی خیلی خوشحالم ک با خودت کنار اومدی و این قضیه ن تنها اذیتت نمیکنه بلکه فراموششم کردی و ارزشتو فهمیدی

خب من سه ساله تو رابطم راضیم واقعا ازش:))

خیلی خیلی خیلی خیلی خوشحالم ک با خودت کنار اومدی و این قضیه ن تنها اذیتت نمیکنه بلکه فراموششم کردی و ...

مرسی عزیزم 

من درکل ادم وابسته ای نیستم

ی وقتایی هوایی میشم چون خیلی سال کنارش بودم ی وابستگی هایی بینمون هست اما میشه گفت نسبت ب شرایطم ۸۰ درصد منطقی عمل میکنم

خوشحالم ک تو تجربه ی تلخی نداشتی عزیزم انشالله همیشه پایدار باشین و لبتون خندون باشه💕

مرسی عزیزم من درکل ادم وابسته ای نیستمی وقتایی هوایی میشم چون خیلی سال کنارش بودم ی وابستگی هایی بین ...

خیلی عالیه این ذهنیت و حرکت آفرین بت حسابی حسابی حسابی برات خوشحالم خانوم خانوما..  اره خداروشکر تو این مورد خداروشکر اذیت نشدم انشاالله ادمی میاد تو زندگیت ک لیاقت خوبی بی وصف ترو داشته باشه✨♥

خیلی عالیه این ذهنیت و حرکت آفرین بت حسابی حسابی حسابی برات خوشحالم خانوم خانوما.. اره خداروشکر تو ...

مرسی عزیزم از دعای قشنگت😍❤️