2777
2789
ساعت ۱۰ شب بود رفتم تو اینستا ک چکش کنم ، حدودا ۲ ماه بود ک جدا شده بودیم یبارم حالشو پرسیده بودم مث ...

الان خوبی بهتر شدی؟؟

منم خیلی داغونم دوست خوبم خیلی🥲💔حال تورو دارم درست مثل خودت

کردستان✌🏼🕊️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان خوبی بهتر شدی؟؟منم خیلی داغونم دوست خوبم خیلی🥲💔حال تورو دارم درست مثل خودت

اره الان مرده و زندش برام مهم نیست

وقتی میبینمش مث ی رهگذر از کنارش رد میشم بدون اینکه نگاهش کنم در این حد واسم بی ارزش شده

اونسری سر خیابون بودم با ماشین ایستاد کنارم حتی ی نظر هم نگاهش کردم

کلا عشقی ک نسبت بهش داشتم با خاک یکسان شد .

تو چطوری بود ماجرات دوست داشتی تعریف کن

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

ای بابا این چ حرفیه مگه ناراحتی من در مقابل غم تو ب چشم میاد

سلامت باشی عزیز انشاالله هرچی ازخدامیخوای بهت بده..

جز غم

حاجت مامانم 🥺برام خیلی مهمه💚 ۳۰ساله منتظره.                     خواهش میکنم براحاجتش ی صلوات بگید گفتید منو لایک کنید منم براحاجاتتون کوثربخونم😍
اره الان مرده و زندش برام مهم نیستوقتی میبینمش مث ی رهگذر از کنارش رد میشم بدون اینکه نگاهش کنم در ا ...

وای عزیزم متاسفم واقعا خیلی درد کشیدی تا به این نقطه از بی تفاوتی برسی🥲💔

من پنج سال باهم بودی قضیه خیلی جدی بود جوری که خانواده هام میدونستن.بعد امسال با همکلاسیش بهم خیانت کرد این چهار ماهه که رفته.قلبم درد میکنه🥲

کردستان✌🏼🕊️
وای عزیزم متاسفم واقعا خیلی درد کشیدی تا به این نقطه از بی تفاوتی برسی🥲💔من پنج سال باهم بودی قضیه ...

ماهم همین حدود ها بود تایم رابطمون

کار اونم فرقی با خیانت نداشت

من خیلی شکستم 

رابطمون بالا پایین زیاد داشت خون دلها کشیدم تا ب این مرحله رسیدم

دیگ هیچی از طرف اون نمیتونه منو اغوا کنه اطرافیان همیشه میگن چطوری ولش کردی اونکه انقدر خوشتیپ بود انقدر با عرضه بود میگم نمیدونم فقط رفته رفته تو قلبم مرد

توهم همین میشی شک نکن ، یکم ک بگذره دیگ ن خودش ن خیانتش ن اون دختره برات اهمیتی نداره

میدونم احتمالا خودتو با دختره مقایسه میکنی یا شاید حتی عکساشو نگه داشته باشی ولی خیانت اون فقط نشون دهنده ی ذات خرابشه شک نکن تو هیچی کم نداشتی

میشه بهم بگی بعد اینکه فهمیدی خیانت کرده چطوری رفتار کرد؟ ابراز پشیمونی کرد؟ خواست برگرده مثلا

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

ماهم همین حدود ها بود تایم رابطمونکار اونم فرقی با خیانت نداشتمن خیلی شکستم رابطمون بالا پایین زیاد ...

بعد چندوقت بی تفاوت شدی؟چقدر زمان برد خوب شی؟

واقعا کسی از چشم بیفته افتاده دیگه هیچوقتم اون حس قبل برنمیگرده...

من بعد عید بود که فهمیدم با همکلاسیش فقط دوسته یعنی خودشم درموردش حرف میزد میگف فقد دوستمه منم میگم از دوستی جنس مخالف خوشم نمیاد ولی گوش نمیداد بخاطر اون باهام سرد میشد دعوا میکرد دیگه کم کم دیدم بیشتر وقتشو با اون میگذرونه خودم اروم اروم کنار کشیدم ولی اون حتی نگفت که نرو و ازین حرفا🥲

کردستان✌🏼🕊️
ماهم همین حدود ها بود تایم رابطمونکار اونم فرقی با خیانت نداشتمن خیلی شکستم رابطمون بالا پایین زیاد ...

نه هیچوقت پشیمون نشد چهار ماهه که رفته نمیدونم شایدم برگرده 

کردستان✌🏼🕊️
بعد چندوقت بی تفاوت شدی؟چقدر زمان برد خوب شی؟واقعا کسی از چشم بیفته افتاده دیگه هیچوقتم اون حس قبل ب ...

بعد شاید ۴.۵ ماه اینا

ولی خیلی درد کشیدم توی این مدت

انگار حسی ک ۵ سال ایجاد شده بود تو ۵ ماه داشت از وجودم میزد بیرون 

احساسات خیلی شدیدی داشتم

واقعا چقدر نامرد بود چطوری کسی ک انقدر دوستش داشت رو راحت کنار گذاشت مطمئن باش اینجور ادما سریعا کنار گذاشته میشن دختره بدجوری میپیچونش

تو هیچی رو از دست ندادی کسی نتونست نسبت ب تو وفادار باشه نسبت ب اون دختر و صد تا دختر دیگه ام نمیتونه چون ذاتش اینطوری میطلبه

این شکستا درسته خیلی سختن خصوصا اینکه سنت پایین باشه ولی یک درسی بهت میدن ک تا اخر عمر بدردت میخوره

میفهمی نباید زیاد ب حرفای ادما باور کنی ، کسی ک میگه من همیشه میمونم من بهت خیانت نمیکنم صرفا داره حس و حال اون لحظه اش رو بیان میکنه هیچ تضمینی وجود نداره که عوض نشه 

روابط بعدیت خیلی حساب شده هستن و کاملا پخته میشی

نه هیچوقت پشیمون نشد چهار ماهه که رفته نمیدونم شایدم برگرده

خاک بر سر بی لیاقتش 

انشالله دختره بهش خیانت کنه

بعد شاید ۴.۵ ماه ایناولی خیلی درد کشیدم توی این مدتانگار حسی ک ۵ سال ایجاد شده بود تو ۵ ماه داشت از ...

وای خدای من خیلی سخت بوده برات🥲💔

دقیقا خودمم نفهمیدم چیشد خیلی سریع اتفاق افتاد

مرسی از همه حرفای قشنگت عزیزدلم مرسی که درکم کردی

امیدوارم که یکی بیاد تو زندگیت لیاقتتو داشته باشه یکی که روزی صدبار خداروشکر کنی بابت وجودش

کردستان✌🏼🕊️
وای خدای من خیلی سخت بوده برات🥲💔دقیقا خودمم نفهمیدم چیشد خیلی سریع اتفاق افتادمرسی از همه حرفای قش ...

عزیزم انشالله خودتم ب حقت برسی مطمئن باش ی ادم خائن درحد تو نیست💕💖

مرسی از این همه مهربونی و خوش قلبیت دردت🫂💋🥲

فداتشم من❤️