با مامانم رفته بودیم بازار که مامانم کفش بخره ، بعد مامانم فوق مهربون ازیناس که عزیزم از دهنش نمیافته ، فروشنده هم یه آقای مسن همسن بابام ، یکمم عجله داشتیم مامانم دو سه تا کفش پوشید نپسندید دفعه آخر چشمش یه کفش رو خیلی گرفت هول شد به فروشنده گفت حالا که انقد زحمتتون دادم اون یکی هم بیارین عزیزم 😱، بعد آقاهه بیشعور یه لبخند شیطانی زد و گفت چشششم 😉، وااای منو میگی نمیدونستم چیکار کنم فقط خودمو انداختم بیرون روده بر شده بودم از خنده ، مامان بیچارمم رنگش مثه گچ شد و اومد بیرون ، تا سه ساعت به خودش نیومده بود انقد که خجالت زده شد ، حالا جالب اینه مامانم دلش پیش اون کفشه مونده چندجا هم رفتیم ندیدیم از اون نمونه .... هنوز زیرلب میشنوم آروم میگه خاک تو سرم 😁😁
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یاد دوستم افتادم رفتیم از معاون مدرسه ی چسب بگیرم اقاهه (معاون) جون بود تقریبا برگشت گفت امینی دوستم برگشت گفت جاانم عزیزم من در خروجیو پیدا نمیکردم ع خجلللت🤣🤣