2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 47 پست
تو سونو ۱۵.۱۶ من ivfانجام دادم جنین تشکیل نشده البته اون موقع ۱۰ کیلو اضافه وزن داشتم گفتن کیفبت تخ ...

تاریخ سونو چند روز بعد از سیکل قاعدگی بود ؟

مشکل دیگه ای نداری که پزشک بهتون گفته باشه . مثل هماتوم

عفونت چی ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ایشالا خدا بهت یه دوقلو میدهصبر داشته باش درست میشه خیلیا با تنبلی هم حامله شدن

ممنون عزیزم الهی آمین ۱۰ ساله دستم بند دکتراس

میشه برامامان شدنم دعاکنید ۱۰ساله چشم انتظاریم❣️🙏❣️
تاریخ سونو چند روز بعد از سیکل قاعدگی بود ؟مشکل دیگه ای نداری که پزشک بهتون گفته باشه . مثل هماتومعف ...

ن من چندین بار ivfانجام دادم مشکل اینکه جنین تشکیل نمیشه بخاطر کیفیت تخمک و نارس بودنشون  تو سونوهای ivfسایزشون عالی بعدکه تخمک کشی میشم زیر دستگاه نگاه میکنن میبینن داخلشون نارس و بی کیفیت

ن من چندین بار ivfانجام دادم مشکل اینکه جنین تشکیل نمیشه بخاطر کیفیت تخمک و نارس بودنشون تو سونوهای ...

مشکل اسپرم دارید؟ 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
من الان وزنم با قدم اوکی کردم ۹ کیلو کم کردم هوازی ودی هم اوکی کردم ولی نمیدونم چرا بچه دار نمیشم

آهسته آهسته عزیزدلم رژیم اصلاح سبک هم تحقیق بکن خیلیا باهاش جواب گرفتن هم برای تنبلی تخمدان 

هم بچه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
ن من چندین بار ivfانجام دادم مشکل اینکه جنین تشکیل نمیشه بخاطر کیفیت تخمک و نارس بودنشون تو سونوهای ...

برای حل مشکل اول نباید استرس داشته باشی

مصرف دود و الکل ممنوع

آنتی اکسیدان کوآنزیم Q10  و فولیک اسید و آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین A و E همگی عملکرد تخمک ها را بهبود می بخشند.

آهسته آهسته عزیزدلم رژیم اصلاح سبک هم تحقیق بکن خیلیا باهاش جواب گرفتن هم برای تنبلی تخمدان هم بچه

کم و بیش انجام میدم 

برای حل مشکل اول نباید استرس داشته باشیمصرف دود و الکل ممنوعآنتی اکسیدان کوآنزیم Q10 و فولیک اسید و ...

استرس اینقد دارم که انگار تموم استرس های عالم مال منه

وای

فک نکنم زیاد ربطی ب وزن داشته باشه فقط وزن بالا تشدیدش میکنه

دوستم 130کیلوعه اونم تنبلی داره منم با 40کیلو وزن ی پاره استخونم ولی تنبلی تخمدان دارم شاااااانس 

منم ای وی اف کردم 

ولی قبلش کلی خودتو تقویت کن 

حدود 6ماه رژیم اصلاح سبک بگیر 

کلی قرص،ویتامین بخور حتما این دفعه خوب ج می گیری

استرس اینقد دارم که انگار تموم استرس های عالم مال منه

اول استرس رو باید حذف کنید 

سعی کن آروم باشی و هیچ چیزی و هیچ کسی نباید آرامشت رو به هم بزنه

یه محیط آروم نیاز داری و همکاری خانواده هم مهمه

هیچ کس بهتر از خودت نمیتونه بهت کمک کنه