2777
2789
عنوان

همکار خانم همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 42 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حساسیت الکی نشون میدید فقط زندگی را برای خودتون و شورتون جهنم می کنید. بابا توی جامعه زندگی میکنیم برای مسائل کاری و روزمره همگی هر روز با خانم  یا آقا صحبت می کنیم و معاشرت داریم. آخه این حرفا چیه

مگه‌ میشه با همکارش حرف نزنه😐😐 خب یه وقت هایی یه مشکلاتی تو کار پیش‌میاد مجبور میشن بهم‌زنگ بزنن یا پیام بدن خیلی طبیعیه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

شما میگید همکار هستن،نمیشه که با هم صحبت نکنن در مورد مسائل کاری

اگه منظورتون خارج از تایم کاری و بیرون از محیط کاری هست ، نمیدونم،یعنی خود همسرتون تشخیش نمیدن ارتباط و مکالمه با همکار باید چهارچوب داشته باشه؟ 

تایم غیر کاری بوده ولی بازم در مورد کار و پرونده بوده

وقتی موضوع کاری بوده چیو میخوای تذکر بدی؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
انگار کوخ از شوهر شماسد. وگرن چکاریه پیام اونم تو واتساپ بده . حالا کاری یا هر چی . نهایت خیلی واجب ...

بببند عکس پرونده فرستاده تو واتساپ در مورد اون صحبت کردن همسرم ریسشه

ببین همش در مورد کار صحبت کردن همسرم ریسشه

منی که روزی هزار بار به خودم میگم کاش زمان دنده عقب داشت و نمیذاشتم بیشتر ازاین جلو برن 

تروخدا جدی بگیر 

بعضی زنای جامعه از سگ پست ترشدن فقط میخوانن رفیق بشن دوست بشن پول آزاد کنن 

از همین پیام ها و صحبت های کاری هم شروع میشه

ببین من زخم خورده ام از همکار خانم بدجوووووورعن خانم می‌خواست به شوهرم نزدیک بشه و صدالبته شوهرمم کر ...

اگه طرف مقابل مجرد باشه نیازی به برخورد کسی نیس . اون بکسی تعهدی نداره . زندگی شخصی خودشه . شوهر شماس ک باید متعهد باشه و پابند زندگی ک خب نیس . باهاش میتدتید برخورد کنید . هر چند ذات هیشکی عوض ممیشه ‌. توبه گرگ مرگه