2777
2789

من تو حرم هستم امروز میگن اینجا دو بار معجزه رخ داده و دو نفر شفا گرفتند اولیش رو من نبودم اینجا ،ولی دومیش یک خانم نابینایی که سه روز هست برای شفا بسته بودن بنده ی خدا رو

یکهو داد میزد و از خوشحالی گریه میکرد و خودش رو میزد،اطرافیان خانم هم همه از خوشحالی فریاد می‌کشیدن و مبهوت مونده بودند ،لباسهای خانم همه جر واجر شد ،حالا این وسط نکته ی خنده دارش مردم به دو جا یورش برده بودند یک جاش هم به یک خانمی که اشتباهی رفتن سمتش و اون فریاد می‌کشید من نیستم اشتباهی اومدید پیشم اون یکی هست لباسهاش همه پاره و تیکه شد و چقدر استرسی شده بود😂😂😂😂😂😂بعد اونا هم برگشتن پیش اون خانم اولی ولی چیزی از لباسهای اونم نمونده بود سالم،هر حاجتی دارید از امام رضا بخواید دست زد به سینه ی هیچکس نمیزنه ،نقاره زیادی زده شد امروز 

اسلام علیک یا علی ابن موسی الرضا 

اللهم عجل لولیک الفرج 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

التماس دعاااا

به امام رضا بگو حواست به فاطمه هم باشه خیلی نیازت داره این روزا🥺

اجرت با خدا💜

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

قربون امام رضام برم من

اسی ما هم مریض داریم دعا کن شفا پیدا کنه😭

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

یاامام رضا😭😭😭😭😭

دختری زیر دست نا مادری ام،  دختری دلشکسته . دختری تنها که پشتیبان برادر کودکشه🥺 دختری که شبها گریه های برادرشو میبینه بالای سر قاب عکس مادرش ولی هیچکاری جز هق هق نمیتونه انجام بده😭 دختری هستم که توی اوج جوانی مادرم پرکشید و تنهام گذاشت😭دختری هستم که هیچکس درکش نمکینه وحتی پدرش تنهاش گذاشته😭 برای شادی روح مادرم صلوات