2777
2789
یاسی نداره صورتی ملایم دارههمسرمم میگه سفیدولی از این زرده خوشم اومده بامزس🥹🤭

سفید قشنگتره

نهایت سرمه ای

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
نگیناش چیه؟؟بایدشناسنامه داشته باشه اگه اصل باشهاینواگه الان بخری خودت بخوای بفروشی180ایناازت بخرن ...

نگیناش هیج ارزشی ندارن فقط از لحاظ درخشش شبیه ترن ب برلیان و اینا 

فک نکنم بفروشمش

چون یادگاریه یجورایی

والا همسرم تا همینقد میخواس هزینه کنه گفت هرچی خوشت اومد دیگه واسش فرقی نمیکنه انگاری🤭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره بنظر منم گرون حساب کردهنگیناش زیرکنیومهاخه همچین مدلی شهر خودمون ندیدمیا تنیسی ساده داشتن یا اما ...

خیلی گرونه

گرمی 7700000حساب کرده

الان پنجه گرمی

بااین پول سرویس دست دوم پیدا کن کم اجرت بگردی هست قشنگاش باهمین مقدارچندگرم اضافه ترمیتونی بخری

خیلی گرونهگرمی 7700000حساب کردهالان پنجه گرمیبااین پول سرویس دست دوم پیدا کن کم اجرت بگردی هست قشنگا ...

دست دوم دوس ندارم 🤦🏻‍♀️خیلی مهم نیست 

همینکه قشنگ باشه کافیه

نمیفروشمش هیچ وقت 😂

نگیناش هیج ارزشی ندارن فقط از لحاظ درخشش شبیه ترن ب برلیان و اینا فک نکنم بفروشمشچون یادگاریه یجورای ...

والا براماهم یادگاری بوداماموقع خریدخونه فروختیم

این الان بخوای بفروشی نگیناشم کم کنن160ایناازت میخرن

خب درسته همسرت گفته ولی بهرحال مال خودته آینده به دردت میخوره

سرمه ای هم شیکه ولی فک نکنم ب زیبایی جواهر باشه🤔

رنگهای دیگه به بدل میخوره

من سبز آبی اینا دارم البته بدل

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
والا براماهم یادگاری بوداماموقع خریدخونه فروختیماین الان بخوای بفروشی نگیناشم کم کنن160ایناازت میخرن ...

درسته عزیزم

حالا باز میگردم ببینم جایی هست همین مدلو ارزونتر حساب کنن