یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم تا جایی که میدونم همچین چیزی مبنای علمی نداره
اصولا برخی سرطان ها باعث کم خونی می شن اونم به دلیل شیمی درمانی...
خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بیدلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...
خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بیدلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...
خیلی چیزا دیگه هم باعث به وجود اومدن سرطان میشه که مهم ترینش سبک زندگی نادرسته
سبک زندگی شاید ۱ درصدش باشه ..
کلا چیزایی که التهاب میاره در بدن باعث سرطانه و ازهمه بیشتر حرص وجوشه که از درون سلولا همومیخورن انگار بعد یه خشم تا ۷ روز طول میکشه بدن ب حالت اولیه اش برگرده سیستم ایمنی بشدت ضعیف میشه
هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست