2777
2789

قرص متوپرولول یا همون متورال برای تپش قلب

وقتی قرص قطع میکنید عوارض ندارع براتون

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  
شوهرم میخوره اگ نخوره تپش قلب میگیره الکی الکی خودشو معتاداین قرص کرد بدون اینکه مشکلی داشته باشه ان ...

وااای دقیقا منم 

الکی الکی خودمو قرصی کردم هر روز به غلط کردن افتادم نمیدونم چجوری قطعش کنم

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وااای دقیقا منم الکی الکی خودمو قرصی کردم هر روز به غلط کردن افتادم نمیدونم چجوری قطعش کنم

اگ تازه شروع کردی نخور البته ب دکترت بگو یا دکترتو عوض کن

مامانم ی دکتری براش نوشت، رفت ی دکتر دیگه گفت نمیخواد اونم نخورد دیگه

شوهرم یک چهارم قرصو میخوره اما باز خییییلی وابسته ش شده

اگ تازه شروع کردی نخور البته ب دکترت بگو یا دکترتو عوض کنمامانم ی دکتری براش نوشت، رفت ی دکتر دیگه گ ...

من متوپرولول میخورم که همون متوراله

ایشون چن وقت میخورن؟من ۶ ماهه میخورم ولی لامصب نمیتونم قطع کنم کافیه یساعت دیر بشه قلبم تندتند میزنه

صبح اینجوری شدم از خواب بیدارم کرد 

دلم میخاد قطعش کنم ولی نمیدونم چجوری بنظرت تا همیشه باید بخوری؟

وااای دقیقا منم الکی الکی خودمو قرصی کردم هر روز به غلط کردن افتادم نمیدونم چجوری قطعش کنم

میخوای دوزشو کم کن نصفش کن بعد یک چهارم یا فاصله ی وعده ی بعدی رو زیاد کن باید کم کم قطعش کنی 

اگ تازه شروع کردی نخور البته ب دکترت بگو یا دکترتو عوض کنمامانم ی دکتری براش نوشت، رفت ی دکتر دیگه گ ...

بعد مادرتونم چند وقت استفاده کرد بعد کلا قطع کرد؟

زمانی که قرص قطع کرد ضربان قلبش نرفت بالا؟

منم یکسال خوردم ی روز ی دکتر عمومی ازم گرفت انداخت سطل زباله و گفت قلبت سالمه نخور چندروزی ی کم استرس طبیعی، دمنوش گل گاوزبان یا بابونه بخور و نذار هم تو این مدت فشارخونت بالایا پایین بشه هفته بعد خوب میشی ، واقعا هم خوب شدم .شماهم اوایل کمش کن مثلا چند روز ی بار بخور و بعد هی کم و کمترو بعدهم ترکش کن .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
میخوای دوزشو کم کن نصفش کن بعد یک چهارم یا فاصله ی وعده ی بعدی رو زیاد کن باید کم کم قطعش کنی

دورشو کم کردم الان ولی بازم می‌ره بالا اسیر شدم

منم یکسال خوردم ی روز ی دکتر عمومی ازم گرفت انداخت سطل زباله و گفت قلبت سالمه نخور چندروزی ی کم استر ...

ببین من یساعت دیرتر بخورم ضربان قلبم می‌ره بالا نمیدونم چجوری قطعش کنم من متوپرولول میخورم فک کنم همون متورال بشه 

الان دوز ۹۵ میخورم نمیدونم چه غلطی کنم قطع کنم می‌ره رو ۱۵۰

من متوپرولول میخورم که همون متورالهایشون چن وقت میخورن؟من ۶ ماهه میخورم ولی لامصب نمیتونم قطع کنم کا ...

همسرم ۷، ۸ ساله داره میخوره هییییچ مشکل قلبیم نداره حتی اکو گرفت سالمه سالمه ، اتفاقا امروز تموم کرده بود در ب در دنبال ی یک چارم میگشت شاید جایی افتاده باشه ، تپش گرفته بود

همسرم ۷، ۸ ساله داره میخوره هییییچ مشکل قلبیم نداره حتی اکو گرفت سالمه سالمه ، اتفاقا امروز تموم کرد ...

نمیتونه قطع کنه یعنی؟

دکترش چرا قطع نکرد ، من از صبح اینقد گریه کردم که وابسته این قرص شدم 

ببین من یساعت دیرتر بخورم ضربان قلبم می‌ره بالا نمیدونم چجوری قطعش کنم من متوپرولول میخورم فک کنم هم ...

عزیزم بهتره بری یه اکوی قلب ، اگه مشکلی داری بهتره بخوری ولی اگه سالم بودی ک خب با همون دکتر مشورت کن ک کمش کنه برات .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
مامانم میخورد ی مدتی افسردگی گرفته بود عوارضش فرق میکنه برا هر کسی

منم حالم بد کرده

مادرتون قطع کرد ضربان قلبش نرفت بالا؟

من که قطع میکنم هم ضربان قلبم بالا می‌ره هم فشارم در صورتی که سابقه فشار نداشتم همیشه پایین بود