2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نترس گلم بعد یک هفته دیگه عادیه برات

واقعا؟؟؟؟🙂

یعنی این موضوع از ذهنم کنار میره ک همش بهش فکر نکنم و با هر کاری  ت،حریک نشم

تا درس بخونم؟؟؟ 

📍اصفهان_شمال

یعنی این موضوع از ذهنم کنار میره ک همش بهش فکر نکنم و با هر کاری ت،حریک نشمتا درس بخونم؟؟؟

کلا عروسی نمیزاره آدم درس بخونه 

منم کنکوری ۴۰۳ بودم محکم می‌خوندم از دهم برا رشته خوب . 

ولی قسمت شد نامزد کردم ولش کردم درسو الان هم دارم جدا میشم و پشیمونم که درسو ول کردم 😓

💔🙂

اره میخوام ک درس بخونم و فکرم درگیرش نشه میشه نظرتتون رو بگید یا تجربه

من خودم که مجردم،دوست پسر دارم اما اون باحیاست و میگه قبل ازدواجمون نباید رابطه داشته باشیم.

اما طبق چیزایی که میدونم اگه رابطه منظم داشته باشید دیگه دلیل نداره دوباره تحریک بشید.نگرانیتون بی مورده به نظرم

کلا عروسی نمیزاره آدم درس بخونه منم کنکوری ۴۰۳ بودم محکم می‌خوندم از دهم برا رشته خوب . ولی قسمت شد ...

میشه خواهرانه برام یه توضیح مختصر بدید ک چطور میشه ک نمیشه درس خوند 

💔😞زندگیم ب فنا رفت پس

📍اصفهان_شمال

من خودم که مجردم،دوست پسر دارم اما اون باحیاست و میگه قبل ازدواجمون نباید رابطه داشته باشیم.اما طبق ...

مرسی عزیزم 

نکته خیلی مهمی بهم گفتید 

بهش ک فکر کردم بنظرم ب قوله همه شب جمعه بزاریم دیگه تحریک بی وقت بی معنید 

ممنون عزییییییزززززمممممم

📍اصفهان_شمال

میشه خواهرانه برام یه توضیح مختصر بدید ک چطور میشه ک نمیشه درس خوند 💔😞زندگیم ب فنا رفت پس

یعنی تازه بخوای ازدواج کنی؟ 

ببین هیچ کاری نشو نداره 

من خودمو خیلی درگیر مسائل ازدواج کردم ، خودم نسبت به درس کم کم سرد شدم ، ولی بازم ممکن هست که در کنار ازدواج درس هم خوند. ولی سخته ، مخصوصا کسی که تازه بخواد ازدواج کنه ( یعنی که حین درس بخواد نامزد کنه)

💔🙂