2777
2789
ممنونم دوستم... یعنی الان نیاز ب دکتر نیست؟؟

حتما باید بری دکتر ،حتما ،چون سنتون برا اولین بارداری بالاست ،تحت نظر باشید که بعدا پشیمون نشید ،بدن هر فرد فرق میکنه ،فقط تحت نظر دکتر باشید ،اونم متخصص

ممنون عزیزم ... چه چیزهایی رو باید رعایت کنم... ممکنه هرچی میدونی بگی

فولیک اسیدیک خیلی مهمه که گفتم دکترهم بری احتمالا زیادمولتی ویتامین وکلسیم واهن باتوجه به ازمایشت بهت میده کتاب ریحانه بهشتی روبگیرماه به ماه راهنماییت میکنه تن ماهی واست فودها نخور 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بسلامتی. برو بهداشت .آزمایش بتا دادی؟ اسید فولیک بخور یه متخصص هم برو آزمایشهای اوایل بارداری را برا ...

نه عزیزم اصلا نمیدونم چی هست؟؟

دکتره احمق ک اینجوری بهم گفته بود

ترس برم داشت و سریع وارد اقدام شدیم

ولی نگرانم

میگن تخمک ضعیف باشه بابت سن بالا

حامله میشی اما دور از جون ... س  ق. ط میشه

نفس میگوید: وقتی همه چیز درست بشود، به آرامش میرسم. روح میگوید: به آرامش برس، همه چیز درست می‌شود!!!

آویشن و گلپر و زعفران و..... چیزهای پریود آور اصلا نخور

ماه اول خرما و موز اینا نخور بعد سه ماه اول بارداری بخور. آجیل بخور ولی فندق و بادام زمینی نخور یا کم بخور

کشمش هم برای ویار عالیه

کشمش و گردو هم ماه های بعد بخور که بچه وزن بگیره . 

اسید فولیک هم حتما بخور 

آویشن و گلپر و زعفران و..... چیزهای پریود آور اصلا نخورماه اول خرما و موز اینا نخور بعد سه ماه اول ب ...

ممنون ... اصلا اینا رو نمیدونستم ک موز و خرما نباید بخورم

نفس میگوید: وقتی همه چیز درست بشود، به آرامش میرسم. روح میگوید: به آرامش برس، همه چیز درست می‌شود!!!
راستی سعی کن روغن مصرفیت روغن محلی و زیتون باشه غذاهاتو ترجیحا آب پز کننون سبوس دار مثلا سنگک بخور ن ...

سپاس از راهنمایی ات 

نه عزیزم اصلا نمیدونم چی هست؟؟دکتره احمق ک اینجوری بهم گفته بودترس برم داشت و سریع وارد اقدام شدیمول ...

اصلا اینجور نیست. برو آزمایش بتا بده. من خودم رفتم پزشک درمانگاه برام آزمایشها و آزمایش بتا و.... را نوشت . بعد از هشت هفته رفتم متخصص . 

بهداشت هم برو برات پرونده تشکیل بده خودشان سر موقع تماس میگیرن و میگن بری بهداشت برای چکاپ.

اسید فولیک و آجیل برای تشکیل قلب بچه عالیه. اسید فولیک را قبل بارداری هم میخورن که زودتر باردار بشن و بچه محکم بشه.

سعی کن استراحت کنی که جفت بالا بمونه و بارداری راحتی داشته باشی. 

سقط ربطی به سن نداره. دور وبر من با سن بالا تر از شما هم بارداری راحتی داشتن. حتی یکی داشتیم سن ۴۴الان یه پسر دوساله داره

شکمتو گرم نگه دارماست و دوغ و هندونه و خیار و گوجه نخورسیب و به و آب گرمی که به درجه ۳۰ درجه رسیده ب ...

ماست و خیار و دوغ و گوجه برای چی بد هست آخه من دو روز هندونه زیاد خوردم روز سوم افتادم خونریزی

راستی سعی کن روغن مصرفیت روغن محلی و زیتون باشه غذاهاتو ترجیحا آب پز کننون سبوس دار مثلا سنگک بخور ن ...

خودتور تقویت کن

حتما دوبار تاکید می کنم که شکمتو گرم نگه دار مثلا می تونی چادر نخی رو شل ببندی 

گرمای رحم به تشکیل قلب جنین یا جلوگیری از سقط کمک می کنه 

البته منظورم از گرما همون چادر بستنه نری جای خیلی گرم بشینی یا جای خیلی سرد بشینی نشیمنگاه رو نباید گرمای زیاد یا سرمای زیاد بدی

فقط شکم کم گرم شه اونم با بستن جادر کافیه حالا چادر کمی پایین هم اومد بسه 

ماست و خیار و دوغ و گوجه برای چی بد هست آخه من دو روز هندونه زیاد خوردم روز سوم افتادم خونریزی

عزیز دلم اینا سردی مطلق هستن و خانومی که باردار هست یا تنبلی تخمدان داره سمه 

زبونم لال باعث سقط هم میشه