2777
2789
عنوان

دانشگاه ادامه بدم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 116 پست

بچسب به کار بابا، دانشگاه بدرد نمیخوره

عمرتون هدر میره فقط

منم با اینکه دانشگاه صنعتی اصفهان قبول شدم همون ماه اول انصراف دادم،چون میدونستم که تو این 4 سال میتونم کلی پول دربیارم چرا وقتمو هدر بدم 4 سال بدون پول اصلا نمیشه تحمل‌ کرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مدرک میگیرن برای یه سمت بالا تر نه برای افزایش سواد و تحصیلاتشون

خب دیگه حرف منم همینه، مدرک حتی سمت و جایگاه هم بالامیبره

من اصلا حرفم رو سواد نبود

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

بچسب به کار بابا، دانشگاه بدرد نمیخورهعمرتون هدر میره فقطمنم با اینکه دانشگاه صنعتی اصفهان قبول شدم ...

خب یه سوال قبل از اینکه بچسبم به کار سربازی برم یانه اصلا به کار میاد؟

خب دیگه حرف منم همینه، مدرک حتی سمت و جایگاه هم بالامیبرهمن اصلا حرفم رو سواد نبود

خب اون مدرک درصورتی خوبه که شغلتون تضمین باشه نه این که بعد از 4 سال در به در دنبال کار باشی الان متاسفانه 90 درصد رشته های دانشگاه ها شغل مناسب ندارن 

خب دیگه حرف منم همینه، مدرک حتی سمت و جایگاه هم بالامیبرهمن اصلا حرفم رو سواد نبود

افزایش جایگاه و سمت درصورتی هست که از قبل شاغل باشید مثلا به عنوان مثال من یک پسری سراغ دارم توی دانشگاه مون رشته تاریخ میخونه بهش گفتم چرا تاریخ میخونید بازار کار نداره. گفت من شاغل هستم فقط میخوام لیسانس بگیرم که جایگاه و حقوقم بره بالاتر

خب اون مدرک درصورتی خوبه که شغلتون تضمین باشه نه این که بعد از 4 سال در به در دنبال کار باشی الان مت ...

مدرک درهرحالتی بهتر از نداشتنشه. حتی اگه ۵۰ درصد با مدرک بهت کار پیشنهاد بشه، اگه مدرک نداشته باشی درصدش میره رو ۱۰. بقیه جاهارو نمیدونم ولی تهران و شهرای بزرگ که به این شکله

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

افزایش جایگاه و سمت درصورتی هست که از قبل شاغل باشید مثلا به عنوان مثال من یک پسری سراغ دارم توی دان ...

خب دیگه چرا نمیگیرید من چی میگم 😂🤦🏼‍♀️ میگم مدرک یک ویژگی مثبته. داشتنش بهتر از نداشتنشه

کار خوب هم با پارتی و مدرک خوب به دست میاد

وگرنه کارهایی مثل فروشندگی و......سواد نمیخواد که

آدمی که مدرک داشته باشه تو جامعه براش ارزش بیشتری قائل هستن. تلخ یا شرین حقیقته