2777
2789

کدوم زندگی 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کم آوردم بخدا از صبح عین دیوونه ها دارم با خودم حرف میزنم که فقط آروم باشم

حرف زدن با خودت دیوونگی نیست عزیزم ب این فکر کن که خودت باید از خودت مراقبت کنی خودتو تنها نزار در واقع صدای روحت که با صحبت می‌کنه با جسمت 

نمی دونم والالعنت به این روزگار فقط امشب دارم به این فکر میکنم که واقعا اون دنیا قراره ما مجازات بشی ...

دیگه دارم کم کم شک میکنم خدا که این همه مشکلات داده چرا خود کشی و حروم کرده

حرف زدن با خودت دیوونگی نیست عزیزم ب این فکر کن که خودت باید از خودت مراقبت کنی خودتو تنها نزار در و ...

خسته شدم نمی‌کشم بخدا شیش هفت ماهه دارم تحمل میکنم باید دوتا بچه کوچیک تر از خودمم‌ آروم کنم

خیلی زندگی ها سخت شدن من که واقعا روزگار بدی دارم

دقیقا 

خیلی سخته خیلی 

یه خانواده پنج نفره ایم‌ 

همه مشکلاتش افتاده رو دوش من

پدر و مادرم عین بچه ها میمونن هرروز دعوا 

از اینور خواهرام رو باید آروم کنم و از من کوچیک ترن که چرا یه موقع به آیندشون تاثیر منفی نزارع

بدبختی اینه ما یه خونواده پنج نفره ایم‌ اصلا به این فکر نمیکنن‌ که شاید من تحمل نداشته باشم هم بابام ...

بازم خوبه تو امید به آینده داری به روزی که مستقل بشی بری به روزی که از این وضع رها بشی اما من نه 

من فقط به فکر اینم یه راهی پیدا کنم اوضاع زندگیم خوب بشه بچه هام راحت باشن