2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم با زن صیغه ایش

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 24 پست

چرا حس می کنم ما هرچی بگیم از یه گوش میگیری از گوش دیگه میدیش بیرون؟

اخرش کار خودتو می کنی.. شوهرم شوهرم می کنی میری پیش دعانویس

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میخوای بمونی یا طلاق بگیری ؟ این اتفاق واسه زنعموم افتاد ۸سال پیش

چیکار کرد میشه توضیح بدی می‌خوام پاشو از زندگیم ببرم اون زنع رو بره و بر نگردع از پیام های اخرشون متوجه شدم زنع دست بر نمی داره منم می‌دونم همه چی ما خبر داره

کارشناسی ارشد حقوق ؟! دعا نویس ؟! خیانت ؟!

چیز عجیبی نیست حوضه کاری من فرق داره با این موضوع بعدشم ی وقتایی ی چیزایی تو زندگیت اتفاق می‌افته دوست داری حداقل تنها چاره ای باشع همه چی درست بشه 

ظاهرش ک اینو نمیگه کاراش ولی حس میکنم آدم مریضیه دوست داره اینو اون و دست بندازه و پول بکنه ازشون

ببین دوست داشتن ینی اینک دلت نخواد طرف مقابلتو اذیت کنی

دلشو بشکنی چ برسه ب اینک بخوای کس دیگرو وارد زندگی کنی

با ظاهربینی خودتو گول نزن

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود
چیز عجیبی نیست حوضه کاری من فرق داره با این موضوع بعدشم ی وقتایی ی چیزایی تو زندگیت اتفاق می‌افته دو ...

عجیب از این نظر که خب شما تحصیلکرده رشته حقوق هستی و باسواد طبیعتا حکم و شرایط ازدواج موقت یه مرد متاهل رو میدونی و خب متوسل شدن به دعانویس واقعا عجیب هست ! قصدتون اینه طلاق بگیرید؟ شوهرتون رو از خیانت و ازدواج پشیمون کنید و وفادار و نجیب بشن؟ اعتمادتون که سلب شده رو برگردونه دعا نویس؟ چه کمکی از دعا نویس ساخته س؟

با مشاور خانواده و حقوقی صحبت کنید