یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خیلی هم عالی من پسرام ۵ و ۸ سال هستن تمیز میکنن چای دم میکنن هر کدوم ستاره هاشون ۵۰ تا بشه جایزه میدم خیلی هم قدرش رو میدونن وقتی که به عنوان جایزه و دستمزدشان باشه تا وقتی که خودم برم همینجوری چیری براشون بخرم منم بچه هام انرژیشون خیلی زیاد خودشون دوست دارن و سرگرم میشن ولی باز خودشونم بهم میرین ها ولی همین که تنبلی نمیکنن عالی
اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛ تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
مگه برده داریه 😐یا بچه به دنیا میاری که برات جمع و جور کنه؟مامان من هیچ کاری بهم نداد حتی یه استکان ...
وا چه ربطی داره بحث بحث مسئولیت دادنه انگار بردیمش اردوگاه کار اجباری
فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
ایول از بچگی منم ۴ شروع کردم تکواندورو الان دان ۳ ام
فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️