2777
2789

من یه مادر۲۴ ساله ام که دخترم ۳ سالشه 

از خانواده ام خیلی دورم 

از صبح تا شب فشار روانی زیادی رو بخاطر تنهایی تحمل میکنم و خیلی از اوقات گریه میکنم وشدیدا مهرطلب شدم.

همسرم اجازه سرکار رفتن بهم نمیده و دوستی ندارم 

ازطرفی 

همسرم صبح زود میره سرکار و حدود۸ شب میاد 

وقتی میاد هم بیشتر با تلوزیون وگوشی وکمی هم بادخترمون سرگرمه وبعد میخوابه

نه حرفی نه محبتی نه کلام عاشقانه ای ....هیچ کلا خیلی سرد شده

من بارها وبارها بهش گفتم توروخدا با منم حرف بزن من بجز تو کسی رو ندارم و هربار بی فایده بوده و اگه منو بیرون برده باشه سریع بروم میاره من فلان شب بردمتون بیرون انقدر بهونه نیار 

من بهش میگم مشکل من بیرون رفتن نیست تنهاییه ...

امشب هم باز سر این مسئله دعوا کردیم 

توروخدا اگه مشکل ازمنه بگید

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست..! و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه است..آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند ! ـــ🗞دکتر شریعتی📨ـــ

مشکل از اونه

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل از اونه

من حق دارم ناراحت باشم؟

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست..! و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه است..آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند ! ـــ🗞دکتر شریعتی📨ـــ
نه درکت میکنم ،کاش بچه رو میزاشتی مهد ،میرفتی سر کار

اجازه نمیده عزیزم 

گاهی وقتا آرزو میکنم کاش مرگم برسه ولی بعد میگم دخترم چی میشه 

مشکل از اونه

یجور سیاست بخرج بده ببین چه فعالیتایی دوس داره همونارو انجام بدین باهم تو خونه هم برای خودت یکاری جور کن مثلا انلاین شاپ بزن یا یه مهارتی انلاین یاد بگیر ببینه سرت گرمه کارای خودته میاد طرفت ناز و عشوه هم فراموش نشه با لباسای قشنگ قشنگ

مشکل از اونهیجور سیاست بخرج بده ببین چه فعالیتایی دوس داره همونارو انجام بدین باهم تو خونه هم برای خ ...

ممنون مهربونم میشه بگی مثلا چه مهارت هایی ؟

ممنون مهربونم میشه بگی مثلا چه مهارت هایی ؟

ببین به چی علاقه داری اگر کارای کامپیوتری و گرافیکی دوس داری بشین از اینستا و یوتیوب فوتوشاپ حرفه ای یاد بگیر فیلماشم زیاده رایگانه

اگر دوختو دوز علاقه داری الگوی لباس الگوی کیف ارایشی دوخت لباس فری سایز یاد بگیر یا طراحی لباس

یا میتونی زبان انگلیسی یا ترکی یاد بگیری 

یا اگر سه چهار تومن پول داری پیج معرفی میکنم لوازم ارایشی عمده بخر انلاین شاپ بزن بفروش یا اکسسوری یا لباس زیر

ببین به چی علاقه داری اگر کارای کامپیوتری و گرافیکی دوس داری بشین از اینستا و یوتیوب فوتوشاپ حرفه ای ...

ممنون میشم پیج هارو معرفی کنی 

arayeshidabir

ممنون ازشما دوست عزیز