2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما پولداری که عین خیلت نیست

چرا نیست دو سال گذشته کلی سختی کشیدیم و داغون شدیم ولی مالی که رفته دیگه پیدا نمیشه فقط از دستم میاد نفرین به خودش و خانوادش کنم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
نفرین خوب نیستحتی برای یک ادم بی شرف

ازین بدترشم میگم هم برای خودش هم خانوداش 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
ما هم☹️ضررتون چقدر بود؟ما حدود ۳۵۰ الی ۴۰۰ میلیون😣

حدود ۲۰۰ البته روز به روز داره کمتر میشه قیمت ماشین میره بالا اما کنار پارکینگ بدون استفاده ولی اگر همسرم این پول رو توکارش می‌انداخت الان کلی سود کرده بود ...

هرچی آرزوی خوب مال تو