2777
2789
عنوان

ترم بهمنی ام باید برم خوابگاه استرس دارم🥺نمیدونم چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1389 بازدید | 94 پست
ن ببین خوراکی میدم خسیس نیستم ولی خب رو بدی دیگ روز اول فقط میخوان خوراکی های خودشون قایم کنن از تو ...

آرهه زیاد پیش میاد یه چیزایی ببینی تو خوابگاه که برگی برات نمی مونه😂😂😂

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آرهه زیاد پیش میاد یه چیزایی ببینی تو خوابگاه که برگی برات نمی مونه😂😂😂

وای 😂😂😂

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

یه زمانی منم اینقد ذوق داشتم الان ریده شد به حالم

چرا قشنگم تو چی شدی 🥺🥺؟؟؟؟ من چون باید از مادم دور بشم اینجوریم

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

نزدیکه دیگه آخر هفته ها میتونی راحت بری خونه، فقط قدر دورانی که هستی رو بدون که بعد همش میشه خاطره

خیلی گرمه بنظرت جیرفت؟ ؟؟؟

من دمای جیرفت و بندر عباس مقایسه میکنم بندر دو برابر جیرفت گرمه 

مثلا جیرفت ۸ درجه باشه بندر ۱۶ هست و کرمان خودمون -۱ 

تو میرفتی زاهدان چند وقت ی بار میومدی خونه چون دور تره

همیشه تغییر درد داره:)

کلا وقتی میخای از منطقه امنت بیای بیرون همش نگرانی

به این فکر کن ازون جو ناراحت کننده 

از خونه ای که اینهمه سال داخلش درس خوندی و ناراحتی کشیدی 

میری بسمت تجربه های جدید ادمای جدید 

زندگی جدید و شروعع جدید 

والا باید عشق کنی

عزیزم همین ترم برو ترم بعد مهمانی بگیر بعدم زیاد دور نیست میتونی زود ب زود ب مامانت اینا سربزنی

مهمانی بهم میدن؟؟؟؟🥺🥺 اخه زده ممنوعیت نقل و انتقال یا اون با مهمانی فرق داره؟ ؟؟

عزیزم همین ترم برو ترم بعد مهمانی بگیر بعدم زیاد دور نیست میتونی زود ب زود ب مامانت اینا سربزنی

امروز زنگ زدم برای خوابگاه گفتن بهت خوابگاه دولتی نمیدیم باید بری خودگردان تا ۳ یا ۴ ترم 🥲🥲🥲

ترمی ۷ میلیون فقط هزینه خوابگاه بدم و با هزینه های دیگ مثل سلف و رفت و آمد ترمی ۱۵ میلیون پیاده میشم

همیشه تغییر درد داره:)کلا وقتی میخای از منطقه امنت بیای بیرون همش نگرانیبه این فکر کن ازون جو ناراحت ...

درسته قشنگم بازم شکر ک دولتی قبول شدم حداقل شهریه نمیدم.

اامروز زنگ زدم برای خوابگاه گفتن بهت خوابگاه دولتی نمیدیم باید بری خودگردان تا ۳ یا ۴ ترم 🥲🥲🥲

ترمی ۷ میلیون فقط هزینه خوابگاه بدم و با هزینه های دیگ مثل سلف و رفت و آمد ترمی ۱۵ میلیون پیاده میشم

سره خوابگاه دارن اذیتتم میکنن 🥺 

درسته قشنگم بازم شکر ک دولتی قبول شدم حداقل شهریه نمیدم.اامروز زنگ زدم برای خوابگاه گفتن بهت خوابگاه ...

فدا سرت کار میکنی در میاد 

خداروشکر دست و پا داری سلامتی جوونی میتونی کار کنی

ناشکری نکن رهگذر جان 

یادته چقدر دوست داشتی فقط قبول بشی 

حالا که رشته به این خوبیو اونم دولتی قبول شدی روزی هزار بار خداروشکر کن 

شکر نعمت نعمتت افزون کند   کفر،نعمت از کفت بیرون کند

فدا سرت کار میکنی در میاد خداروشکر دست و پا داری سلامتی جوونی میتونی کار کنیناشکری نکن رهگذر جان یاد ...

ن ن ناشکری نمیکنم خداروشکر هزار بار     

فقط آدم اخه زورش میاد این همه تلاش کنه خودش رو جر بده دولتی قبول شه بعدش بگن این قدر پول خوابگاه خودگردان بده 

ترمی ۱۵ میلیون برام میوفته آبجی خداروشکررررررر بازم هزار باررررررررر💚💚💚💚💚❤️❤️❤️❤️❤️