2777
2789
تاکی بیدار میمونی؟چکار میکنی؟

تا شب دیگه 

اگه خیلی خسته بشم چرت ساعت ۱۱ در حد نیم ساعت دارم 

ولی بیشتر اوقات خواب عصرانه دارم

من کلا آدمیم که تو تنهایی و سکوت ذهنم فعال میشه وقتی خونه سر و صدا باشه کارای مهم و فکری رو نمیتونم انجام بدم 

برای همین ۲ـ۳ ساعت زودتر از بقیه که همه خوابن بیدار میشم کارای مهمو انجام میدم 

من حتی یه مدت ۳ سال کلا شب بیداری میکردم و مغزم بهترین و بالاترین عملکرد رو داشت اما چون رو پوستم تاثیر بد داشت و هیچی خواب شب نمیشد سعی میکنم یکم بخوابم ۴-۵ بیدار بشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیدار بودن بین‌الطلوعین خیلی مورد توصیه است.

گفته‌اند رزق و روزی معنوی در اون ساعات تقسیم می‌شه..

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
وقتی بیداری چکار میکنی

نقاشی میکشم  درس میخونم  کتاب میخونم  فیلم میبینم شاید نماز خوندم 

میرم حیاط تاب بازی ونفس عمیق و..

اگر برمیگشتم به بچگیم والیبال رو زودتر شروع میکردم...                                                                    والیبال،روحم را تازه می‌کندحالم را خوب میکنداز همه مهم تر،باعث میشود روح و جانم زنده بشوند.                        

یه خاکشیر و دارچین درست میکنم میخورمشکرگزاریمو می نویسمصبحانه و آماده میشم میرم سرکارمشبا ده ۱۱ میخو ...

درخواست دوستی بده لینک ایتاموبفرستم بیای گروهمون